Prijava

interesantno, a stvarno su nemci prebedni

Biće kurac, moraju naši jednom da kiksnu, nemce smo poslednji put jedva dobili, vratiće nam sad.

Mogu da nam ga popuse svabe ok?

totinehem celzi golovi.celzi je u losoj formi,pa kapiram da ce upirati napred jer moraju nekog i dobiti.to otvara prostor za zajebani totinhem.
atalanta roma 1x 2+. atalanta nije dugo izgubila,a kod kuce su zajebani.racunam da ce biti 1:1 npr.

Dobar ovaj Mitketov tiket, kako ga ne videh ranije jbg..

Па, сем нас ти ништа није почело, одиграј ако ти није мала квота. Можда Руси не буду играли сви јер су се синоћ крљали са нама јако, о томе нисам размишљао. Овако гледајући, тај меч је први кандидат да ме сјебе.

Ma nemam para na računu, malopre pustih neku glupost. A mrzi me da se majem do kladionice sad.

Nadam se da ćeš pasti pa da mi ne bude krivo. Xd

Ма ја, нек комшији цркне крава. Хвала ти.

Zezam se brate, koj ti kurac.

Сјебаше ме браћа Руси, по старој доброј традицији наших братских односа.

Ево и браће Црногораца...

ја сам данас завршио с кладионицом за неко време, изуо се као мајмун од петка до недеље да сад не знам шта ћу, а не да ме није хтело него... имао једно 10-ак тикета, ниједан квоте изнад 10, углавном 5-7, реко' да не манијачим.

поче у петак, појеба ме на тикету само валенсија 1х и гг, јер ови слепци из лас палмаса добише црвени, дали би га вероватно.
па онда један тикет само ренџерс јебени, па арсенал, па она поменута севиља од синоћ.

па данас претекло 4к реко' дај да пробам три-четири тикета таман, први ми сјебе њукасл гг, ок свраке јебем вам матер нема везе, други уживо гађам и чекам тотенхем љути 1х, до јаја брате аутогол то бре коначно чупање на нулу идемо лаганије сад кад ми га утера маркос алонсо ево још ме боли рч, следећи јебе рома где сам имао 2+ укупно голова а квота на 3+ фазон 1.6 у вр' главе ма добро бре нема фрке и на крају за чупање пишем квоту 6, реал 2-2 и 2+, псж дуплу победу, барселону и нађем јебеног дивљака ника киријоса као ма отрескао ферера може и бугарина може курац утера ми га кајганин брат од стрица к'о шараповој ок знам да никога не боли курац морао сам да олакшам душу нећу скорије у кладионицу док не научим неке ствари, ето тако

Dobro brt znamo da se desava znas da sam ja i po soma-soma ipo znao da strovalim za dva dana malo iskuliraj povrati se finansijski i mentalno pa da ih jebemo opet

ma ko igra i dalje posle jebanja ovih poslednjih par nedelja a posebno ova 2 vikenda taj je debilcina teska

Haha mrs konju

ма не тражим утеху неку само јавно констатујем да сам дебилчина тешка и да овакве алавце треба јебати

сад фудбал не пипам више, вероватно ћу и европско у баскету да прескачем, тамо негде до евролиге, да се о'лади главуџа глупа

Haha pa si prokockao, kucu?

Nisam te ni tesio samo te podsecam da svi imaju te faze

ок знам да никога не боли курац морао сам да олакшам душу нећу скорије у кладионицу док не научим неке ствари, ето тако

Lagano brt, i ja kad se ispucam ovde preporodim se. Isto pricam neki dan, kako me ne radi vise, odem posle par dana (jer me tema povuce jbg) i uplatim 4k na racun, dignem se za dve veceri skoro na 10k i strovalim sve za pola sata treci dan. Sad nemam dinara jer sam imao neke izdatke, ali cim uletim u lovu (pocetkom septembra nadam se) opet ide par hiljada na racun. Zavisnici smo jbg.