Tomi Dzeri, uplatio sam sve tikete za po 500 dinara... u sustini ce samo jedan da prodje da vratim pare, Rapid i Seltik ...posto Valensija mrtva ne moze jos jedan gol da da ovim nesrecnicima. Tako da me oni izjebase za 2700 i ustasici danas za 3200.. do jaja.
Bacih crvenu veceras na ovo, cisto da otvorim NBA. Ako neko hoce da isprati, mogu da dam i analizu, jer pratim NBA dugo i nadam se da ce nekome pomoci...
Dallas bez Dirkenstajna i Kejmana, zasto da ne? U ostalom, na vece kvote crvenu ne bacam. :D
SLEPCINE sa Sport Kluba, naravno, ne prenose ni jednu utakmicu dok ne dodje vikend, a kad dodje onda puste Sarlot - Golden Stejt. Ja uglavnom gledam preko neta, pre svega zbog toga sta ne mogu da podnesem da slusam one bolesne komentatore sa SK-a.
Nisi me razumeo u kom smislu kobednčika. U smislu da ni sa najjačim sastavom ne bi mogli da ih dobiju, pre svega zbog dominacije pod košem. A iskreno, nisam ni znao da su im povređeni Švabezni. Ali dobro, nisu baš mogli da stave kvotu tipa 1.10. :D
a kad dodje onda puste Sarlot - Golden Stejt
Da da, taj neki fazon. :D
pre svega zbog toga sta ne mogu da podnesem da slusam one bolesne komentatore sa SK-a
Jao, šta bih dao da Bosančuge opet prenose na OBN-u ili da nekako Avdića prebace na Sport Klub, čovek je LE-GEN-DA! :D
Citate mi misli! Koliko taj Edin zna svoj posao, to je neverovatno!
A na Sport Klubu, kad cujem onu zamlatu sto je nekad vodila neki kviz na B92 odmah mutiram tv. Kako se uopste zove onaj lik? Da ga vidim negde na ulici udario bih ga, majke mi...
Ime i prezime: Ilija Kovačić
Datum rođenja: 13.7.1979.
Jedinstveni matični broj građanina: 1307979710029
Broj lične karte: 000988649
A Edin je takav kralj od lika da je to neverovatno! Toliko je čovek informisan da ja to u životu nisam video. I stvarno se vidi da čovek zna šta radi. A i taj šuntavi OBN, kakvu su legendu pustili... 'Naš koji bi oni profit imali da su nastavili da prenose NBA, mada ko zna šta se tu desilo.
Dobro kažeš, ali opet. Nije loša zarada.
Tomi Dzeri, uplatio sam sve tikete za po 500 dinara... u sustini ce samo jedan da prodje da vratim pare, Rapid i Seltik ...posto Valensija mrtva ne moze jos jedan gol da da ovim nesrecnicima. Tako da me oni izjebase za 2700 i ustasici danas za 3200.. do jaja.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1592-1851087-1029
Bacih crvenu veceras na ovo, cisto da otvorim NBA. Ako neko hoce da isprati, mogu da dam i analizu, jer pratim NBA dugo i nadam se da ce nekome pomoci...
Ајдееее http://www.rezultati.com/utakmica/rceDUOLH/#detalji-utakmice још један у року од одамх лололо
Koja namestaljka, sve ti jebem! Kurac sam ih vise stavio na tiket! Kakvi slepci, cetri gola za 40 minuta primise. Samo njih sam cekao za 5k!
Koa kobednička kvota na Lejkerse. E, aj pošto ti pratiš dosta NBA, znaš li kad će ovi slepci sa Sport Kluba da prenose prvu tekmu? :D
Опаааа ша сам реко! 4:5
Dallas bez Dirkenstajna i Kejmana, zasto da ne? U ostalom, na vece kvote crvenu ne bacam. :D
SLEPCINE sa Sport Kluba, naravno, ne prenose ni jednu utakmicu dok ne dodje vikend, a kad dodje onda puste Sarlot - Golden Stejt. Ja uglavnom gledam preko neta, pre svega zbog toga sta ne mogu da podnesem da slusam one bolesne komentatore sa SK-a.
Штета што Арена не преноси. Онај Един је животиња за НБА. Сјећам се док је на ОБН-у радио и преносио НБА. Хаос. Исплати се због њега гледати пренос.
Nisi me razumeo u kom smislu kobednčika. U smislu da ni sa najjačim sastavom ne bi mogli da ih dobiju, pre svega zbog dominacije pod košem. A iskreno, nisam ni znao da su im povređeni Švabezni. Ali dobro, nisu baš mogli da stave kvotu tipa 1.10. :D
Da da, taj neki fazon. :D
Jao, šta bih dao da Bosančuge opet prenose na OBN-u ili da nekako Avdića prebace na Sport Klub, čovek je LE-GEN-DA! :D
Citate mi misli! Koliko taj Edin zna svoj posao, to je neverovatno!
A na Sport Klubu, kad cujem onu zamlatu sto je nekad vodila neki kviz na B92 odmah mutiram tv. Kako se uopste zove onaj lik? Da ga vidim negde na ulici udario bih ga, majke mi...
Ime i prezime: Ilija Kovačić
Datum rođenja: 13.7.1979.
Jedinstveni matični broj građanina: 1307979710029
Broj lične karte: 000988649
A Edin je takav kralj od lika da je to neverovatno! Toliko je čovek informisan da ja to u životu nisam video. I stvarno se vidi da čovek zna šta radi. A i taj šuntavi OBN, kakvu su legendu pustili... 'Naš koji bi oni profit imali da su nastavili da prenose NBA, mada ko zna šta se tu desilo.
Imas adresu?
Kako da ne. Radnička 51A, 2. sprat, stan broj 14. Inače, dao sam ti broj svoje lične karte, ostalo sam izmislio. :D
Ma sprdam se i ja :D
http://www.youtube.com/watch?v=632KqQAgj94
http://www.youtube.com/watch?v=_s7-o-btn1E&feature=relmfu
Pogledaj, ovo mu je definitivno bio bolji posao!
Pa naravno. 'De će on u NBA. K'o da sam ja krenuo da to prenosim, jebomumater. A koje legende, jebote. :D
Nemam nista protiv vaseg druzenja, ali su i mene jednom opomenuli...ipak je ovo tema gde bi trebali da trpamo predloge i tako to :) + za link.
Sutra Spanija, italija kup.
Dajte neke predloge?
Belgija i Italija igraju ligu, a u Španiji je kup.
Ma isti kurac to.