Кладионица

1. Јебем ти савете усране...

Ливингстон 0 1
    Анан 0 1
    Гримсби 0 1

јанко ПУКО СИ

2. ajmo belgija kec u kec :)

3. Ali dobro je, ima nade još. Ali će i ona da strada i ode pet jevreja mukom zarađenih :)
    +2.34KM SMS :D

4. Ja igrao ovo:
    Srbija 2
    Španija 2
    Slovenija X
    Belgija 1-1
    Holandija 1+ I&II
    Rumunija 1+ I&II

5. Мој тикет за данас:
    Србија 2
    Шпанија 2
    Холандија(У17) 1
    Шведска 1-1
    Холандија 1&3+

Још Холанђани 2 комада да дају и то је то. Одиграо сам на нас, иако не волим да играм тако патриотски, али Жонпи добија текме, мада нема неку игру.

6. али Жонпи добија текме, мада нема неку игру.

Meni je Žonas kralj neviđeni, kontam da se malo muči da objasni balvanima kako da odigraju jer je ipak on govorio na terenu. Nervira me što dosta ljudi pljuje po njemu, a lik je živa legenda našeg fudbala, malo poštovanja nije na odmet. A pominjanje Antića mi izaziva dijareju. Koga nema bez njega se mora i može.

7. Ovi Mađari okrenuše na brzinu.

8. Добар је он тренер, али тимови које тренира немају најсјајнију игру, али има резултате. Можда нам је то управо потребно.
    Ено дадоше Мађари 2 гола, мајку ли им њихову.

9. Nemačka U21 1
    Francuska 1
    Anan Atletic 1
    Kvins park Rendžers 1
    Hampton 1

Замало.

10. Ван Нистелрој!!! :)

11. Ne Španijo, ne gol primiti, ne Španijooooooooooooooo!!! TRči sada da daš gol!!

12. Јаоој Холанђани!

13. I Mađari nisu normalni.

14. E u kurac sve, kad naši primiše gol.

15. Тако вам и треба, кад играте на наше.

16. Joj Džanki naći ću te i išamarati za sve Vukajlijaše koje nerviraš.

17. Ово само нама може да се деси...

18. Ххахахаха оћеш оћеш...замало

Ма иа ја сам пуко данас жешће на глупе Енглезе

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.