АААААААААААА ЈА СКРОЗ ЗАБОРАВИО ДА ХРВАТЧИНЕ ИГРАЈУ ДАНАС, ЈЕБЕМ ТИ ЈЕБЕМ ТИ ЈЕБЕМ ТИ.
а ономад кад ми рече николас ја реко' има времена, ал' рачунао уплатићу сигурно, и сметнем с ума. дегенерик. јеботебог.
Pa brate kladionica je to, kapiraš da ako ne daš nema da dobiješ. Toliko sam imao kod mene, kupio dve kutije pljuba i uplatio. A i da ne serem baš sam lako došao do tih para.
А јеб'о те, Лацио води већ 3:0. Размишљ'о сам се да л' да играм ГГ или 1&4+ (квота била 4), а онда би' још само 1 пар кошарке дод'о, а не 3, ал' јеби га, одлучио се за ГГ.
Ja uzeo 35, i smorio se. Koliko sam alav, ranije sam stavljao 50e na dojave. :D
Inace, malo sam skeptican bio, svi klinci iz kraja su znali, ali boleo mu kurac. kad mogu da zunem 5 soma u malu seriju, mogu i pare na dojavu. Hvala jos jednom Nikolase, sledeci put stavljam sigurno vise kesa, ne mora nikad da dodje.
ceo Balkan uzme pare na dojavu a ja na faksu
kažu ljudi uči čkole, uči kurac
ceo balkan uzme pare na dojavu a ja prespavo cijeli dan
АААААААААААА ЈА СКРОЗ ЗАБОРАВИО ДА ХРВАТЧИНЕ ИГРАЈУ ДАНАС, ЈЕБЕМ ТИ ЈЕБЕМ ТИ ЈЕБЕМ ТИ.
а ономад кад ми рече николас ја реко' има времена, ал' рачунао уплатићу сигурно, и сметнем с ума. дегенерик. јеботебог.
посуо сам се сламом и запалио се упаљачем.
NIKOLAS JE DOSAO DO SAMOG IZVORA TAKORECI PIO SA NJEGA, A DANAS JE I NAMA DAO MALO DA OKUSIMO
Шта је било, колику сам квоту пропустио?
http://i.imgur.com/ccUXMC1.png
30, стеване, био прелаз из два у један, седам дана унапред.
папите, исто и аугзбург у немачкој чини ми се нема икс десет кола.
ja zaboravio jebeno aaaaaa
A puši kurac Nikolase, mogao si da podsetiš.
šalim se, svaka čast.
a mogao sam da obezbedim more za sledeću godinu :(
haha provalite proslu njihovu utakmicu i detalj iz 1:29 kad se golman nervira što je gol bio poništen lolo
http://www.youtube.com/watch?v=zycT0imgzrM
Sad svi pajseri da se izvinete Nikolasu što ste ga vredjali da ne deli tikete.
Brate ja sam uzeo 105 000, lagano mi reci kako da ti uplatim 15k fazon.
kako si uzeo 105k picko
3500
pa pretpostavio sam, ali odakle ti muda
Pa brate kladionica je to, kapiraš da ako ne daš nema da dobiješ. Toliko sam imao kod mene, kupio dve kutije pljuba i uplatio. A i da ne serem baš sam lako došao do tih para.
А јеб'о те, Лацио води већ 3:0. Размишљ'о сам се да л' да играм ГГ или 1&4+ (квота била 4), а онда би' још само 1 пар кошарке дод'о, а не 3, ал' јеби га, одлучио се за ГГ.
Ja uzeo 35, i smorio se. Koliko sam alav, ranije sam stavljao 50e na dojave. :D
Inace, malo sam skeptican bio, svi klinci iz kraja su znali, ali boleo mu kurac. kad mogu da zunem 5 soma u malu seriju, mogu i pare na dojavu. Hvala jos jednom Nikolase, sledeci put stavljam sigurno vise kesa, ne mora nikad da dodje.
FORZA LAZIO MUSSOLINI DITTATORE
увек купим лоше предлоге и злојаве одавде, а ово нисам ни видео.