Prijava

kaizene jel bi moglo da se uradi nesto kao OMILJENE DEFINICIJE gde bi definiciju koju procitamo iz opcije npr.stavi u omiljene postavili u jedan poseban deo sa omiljenim defkama...predlagano je ono sa omiljenim autorom,moze i to al ovo je mislim potrebno jer se koliko puta mucim da se setim neke dobre definicije koju sam davno procitao...iii???

da to je predlagano više puta, i obećao sam više puta, i činim to i sad => biće :)

eto toliko ...hvala

Обећање лудом радовање. :D :D :D

A može li da se napravi da se stranica sama refrešuje kad upa'ne nešto novo, ne mogu vazda klikat' na refreš. Inače sam iz Crne Gore...

A Kaizene da li bi mogla da se napravi opcija da na svakom profilu postoje ocene da ocenimo koliko nam se taj neko sviđa, zatim da možemo jedni drugima da komentarišemo avatre, zatim da možemo da pravimo albume svojih slika na svojim profilima (eksplicitne i obične), pa da onda naši frendovi mogu da ih komentarišu (jao shto si swatkaaaa, kjut :* itd.). Isto tako smatram da bi bilo super da možemo da imamo frendove i spisak frendova pa da se takmičimo ko ih ima više... Šta misliš?

too0o0o0 arte...ocenjivanje licnosti(profila)
ekctra...kaizene oglasi se:)

sve može, ali traži vreme ... a svašta nešto je prioretet pre toga, ali ok, primljeno k znanju ...

Kaizene ja sam se šalila... Ali ako se vama sviđa :)

MENI SE IDEJA MNOGO SVIDJA POSEBNO OCENJIVANJE PROFILA... a sta je to prioritet pre ovoga kaizene,.da znamo cemu da se nadamo:))))

1. dovući više ljudi preko googla
2. performanse
3. urediti groblje
4. izmena komentara
5. citiranje na forumu/komentarima
6. poboljšati pretragu
7. teme sa drugim bojama
8. bolje "na-slovo" stranice
9. rupa na svirali => to vaše :P

@Свастика (Артемида) И мени се свиђа та идеја са ком. на аватар, профил итд. Али зар немислиш да би се тада овај сајт претворио у "Wukajlbook" ??? :))

Админе, да не заборавиш и датум на чету ако је могуће, и можда да се у профилу корисника убаци опција за рецимо "пошаљи ПВТ", много има тамо у подфоруму "Приватне поруке" имена корисника код "за" и биће их још више, мислим ако то може некако да се повеже.

Само нешто тражимо :)

ja tražim da se ništa ne menja jedno barem mesec - dva. da odmori malo čovek. ko zla deca ste bre, tek uveo novo ruho,kad ono svi njanjanja daj ovo daj ono :D

jeli kaizene, jel može to da se napravi? jedna dvomesečna (minimum) stagnacija :))

u pravu si, lepše je na ćirilici :)
kaizene bre:

ња-ња-ња-ња :Д

A direktno slanje PVT-a preko profila, kao na forumima?

e da to + obaveštenje o tome da postoji ne pročitana privatna poruka, to je sigurno jedan od prioriteta.

dobro je ovo za omiljene definicije, samo mislim da treba ograniciti na max 10 def, da svako odabere stvarno 10 najboljih, a ne da stavlja po 500 def, onda gubi smisao
i naravno, da ne mozes svoje def da stavljas u omiljene! :)