Prijava

Uuuuuuuuuuuuuu, ja gledala film pre nekih 15 dana.
Savršen, baš me iznenadio. Moram priznati da je Di Caprio savršen za ovaj film. Inače ga nešto ne volim, ali je zaista sjajan glumac za ovakve likove.
Sećam se da sam gledala davno neki film u kome on glumi dečaka koji je mentalno nedovoljno razvijen. Njegovog brata u filmu igra Johnny Depp. Ako neko može da se seti kako se zove film, bila bih vrlo zahvalna. Rado bih ga opet gledala. :)
A sad se spremam da gledam Inception... Čula sam da je još bolji.

Inception

Spremi živce prvih 20 minuta. :)

Socijalo, film se zove What's eating Gilbert Grape, link je
http://www.imdb.com/title/tt0108550/.

Film je sranje, nisam mogao da verujem da su ponovo prodali foru iz "Sestog cula". Mislim, nije potpuno sranje, zanimljiv je i napet, sve dok ne krene da se rasplice, gde se iz aviona vidi sta se desava. Ne znam, mozda sam ja odgledao previse filmova, pa ih provalim pre vremena, uglavnom, film je razocaravajuci.

šater ajlend je ok film. Vizeulno je sjajan. Totalni neo noir sa primesama mekog palpa. prvih sat ipo vremena filma epsko. pomalo klišeizirana priča o detektivu koji dolazi na ostrvo da reši misteriju. Kada je poslednji put snimljen dobar film na tu temu? I onda užasno razočaravajući kraj. (da ne kvarim onima koji nisu gledali neću detaljisati) Potreba da se od jednog potencijalno divnog modernog noara napravi psihološki triler me je naterala na povraćanje. Pa jebem mu mater, snimite jedan strejtforvard zabavni, a opet inteligentni film. Samo da su ga standardno završili klasičnim raspletom njegovog raskrinkavanja film bi bio čista pobeda.

Ja volim da verujem da i jeste završen klasično, samo malo zapetljanije, tj. malo sam sebi mažem oči, ali u određenom svemiru postoji verovatnoća i za ovakav scenario...

sve u svemu, vredi ga pogledati, posle onog totalnog fejla od departeda, ovo je bilo polu osveženje od skorsezea..

Film je odličan. A Inception je još bolji.

posle onog totalnog fejla od departeda, ovo je bilo polu osveženje od skorsezea..

e jebi ga sad, lijepo...

Meni je film bio fenomenalan, ja ipak mislim da je on bio normalan a da je na kraju poludeo pod uticajem lekova i svih sranja. Par detalja iz filma koji upućuju na to: Na početku, kada stižu u ustanovu, Tedi pita onog čuvara: Zašto se tako ponašate, kao da je ludost zarazna? Ovaj se samo kiselo osmehnuo. Druga scena je kada ispituje onu ženu, pa na papirić mu napiše RUN! Zašto? Ona se doima sasvim normalnom, pa je dala poruku dok još nije kasno, ne znam. I razgovor u odeljku C sa onim likom, zaboravih mu ime. Ja naslućujem da će napraviti i drugi deo.

Shermane,mislim da si promašio sve.Kraj je potpuno jasan,i drugi deo nema na kojoj osnovi da se pravi

Drugi deo: Nakon one operacije, ipak ispade ona teorija zavere o kojoj je pričao i puste ga tako opasnog u svet, napravi neko sranje, vrate ga na ostrvo, opet terapija, bla bla u krug xD Ne znam, može bit, jednom sam pogledao.

Ustvari odbrambeni mehanizam ovog lika je da se pretvara da je neko drugi, zeli da zaboravi proslost.
Obratite paznju na vatru... Gde god je ona, tu su halucinacije...

Покушај прављења до јаја екранизације 309830830 пута виђене приче. Могло је и горе...

Drugi deo: Nakon one operacije, ipak ispade ona teorija zavere o kojoj je pričao i puste ga tako opasnog u svet, napravi neko sranje, vrate ga na ostrvo, opet terapija, bla bla u krug xD Ne znam, može bit, jednom sam pogledao.

Хаха , ово је добро.Само не знам како би уопште живео самостално после одрађене лоботомије ........

pogledajte inception, bolji je 10 puta od shutter islanda :)))

Jeste Inception je bolji ali ipak su nekako skarabudžili kraj filma.

Ја сам га гледао.Пре него што сам требао да га гледам сви су дигли неку помпу и гунгулу у вези филма , дизали га у небеса и то.....Одгледао сам га и оно ,добар је , није лош.......ма шта , није оставио никакав посебан утисак на мене , она прича ми не пије воду , по мени је ипак бољи Шутер........изгледа да Ди Каприо изнова и изнова глуми једну исту улогу :))

И да , ел она чигра пала на крају или није? :)) крај је недоречен , али види се да на крају чигра губи идеалну линију кретања и да почиње да пада......

Pa krenula je da pada tako da mislim da se vratio u realnost.