Prijava

Ideja "poster u posteru" je bila originalna samo prvi put. Umesto "postera u posteru" svaki autor koji ima komentar moze da napise svoj komentar, kao sto se to radi sa definicijama. Zamislite kad bi umesto komentara na definicije svako stavljao svoju definiciju sa prethodnom u citatu?

Da skratim pricu, za SVAKI pokusaj postera u posteru - ban mesec dana. Bez izuzetka.

podrzhavam u potpunosti!!!

Joj, nemoj baš mjesec dana. Nekad može da se napravi dobra fora, samo da se ne pretjeruje. Bojim se da ću pasti u iskušenje pa popiti ban, ali bar da ne bude dugo.
U principu, glasam ZA ovaj prijedlog.

Џаба ти предлог када се већ тако ради. Нема шта да се гласа за, може само против јер је на снази.

Nije na snazi automatski ban, primenjuje se samo kad se izivljavaju sa vise postera u posteru u posteru u posteru u posteru.

Bleki počeo da deli trajne za mačku. Ako, tako i treba. Podržavam.

За то аутоматски бан ти треба неки софтвер за препознавање, који ем није јефтин, ем га је лако преварити и постоји могућност грешке. Ко се глупира, кад тад ће бити примећен и пријављен свеједно.

Kad kazem "automatski", mislim "po automatizmu". Predlog sam izneo bas zato sto se cesto desava fenomen "poster u posteru". Uvodjenjem bana za SVAKI pokusaj, ukida se i procenjivanje i balansiranje "a dobro, treci poster u posteru jos uvek nije spem". Ovo se tice svakog pokusaja, ne samo izdrkavanja sa 50 postera u posteru.

Ja licno nisam za trajni ban za ove fenomene, trajni ban je nesto sto bi trebalo davati samo za nekulturno ponasanje, ili visestruko povratnistvo prekrsaju.

Онда треба написати људима упутство за кроповање слике, а ови што се издркавају са тиме ионако бивају бановани.

Ako imas bolji komentar, ostavis ga u komentaru na taj poster. Ili okacis na istu sliku posle 10 dana, ne posle 3 sekunde. Ako ne umes da kropujes, ne kacis nista.
AKO NEMAS SVOJU IDEJU ZA POSTER, NE KACIS NIKAD NISTA.

Prosto kao pasulj.

Upravo sam hteo da otvorim ovu temu na forumu, kad sam video da me neko pretekao :)
Dugo sam ovde član i nisam do sada pisao na forumu, ali kada sam video (odokativno) 50 postera u posteru morao sam da se oglasim. To (posteri u posteru) mi je oduzelo svaku volju da gledam dalje postere jer znam da ću naići na bar još 50 takvih, a najgore od svega je što ću svaki od njih morati da učitavam po najmanje par sekundi i pored njega na stranici imati još jedan - (eventualno) dva postera.

I ja predlažem da se ovakva ponašanja najstrožije kazne jer predstavljaju rad protiv sajta (teranje posetioca, zauzimanje sistemskih resursa...) i da u kažnjavanju nema izuzetka (osim naravno onih koji postave poster na kome se sva ta iživljavanja dešavaju)

edit:
Zaboravih da kažem, mislim da bi do nekle problem rešilo uvođenje maksimalne dužine postera. Da recimo poster ne sme biti duži od (recimo) 800px i ukoliko jeste da se ili odbije ili promeni veličina postera na dozvoljenje piksele.

Већина постера у постеру је избрисана и аутори који буду наставили са тим ће заиста и бити аутоматски бановани.

ja bih dodao da sam već 20-ak autora trajno banovao i pobrisao im po par najpopularnijih definicija, jer su nakon 3 javne opomene nastavili sa spamovanjem. Misllim da je dalja polemika suvišna. Hvala članovima koji podržavaju ovo.

Другим речима: Чик нека неко проба сад да постави постер у постеру...