Prijava

Izasla je prva zvanicna slika iz The Dark Knight Rises pre par sati, Beeejn!!! :)

Балдур фон Јöгурт

Једино Бетменово појављивање изван стрипова и графичких новела вредно помена јесте игра Batman: Arkham Asylum. Ова игра шије за два копља све Бетмен филмове заједно.

Posle ovoga sam pomislio "Pa dobro, ne svidjaju se baš čoveku ovi noviji filmovi, ajde, ima svako pravo na svoj ukus'', ali posle ovoga:

Једини који ме је одушевио је Kick-Ass.

Zaista ne mislim da ikad mogu ponovo od tebe da prihvatim mišljenje o filmu kao normalno.

A inače je zvanično da je Bejn negativac, mada sam ja više navijao da negativac bude Riddler i da ga glumi Johny Depp :D
Penguin mi ide na nerve, razočarao bi se kad bi on bio u filmu. Opet, zavisi od toga kako je odigran. Onaj iz starijih ogavnih filmova mi je mnogo išo na kurac.
Znajući glupe režisere, možda će i da ubace 3-4 negativca ko u Spider-Man 3, što ga je učinilo debelim sranjem, ali nadajmo se da Nolan neće da napravi takvu elementarnu grešku.

Ја много волим Бетмена, али сваки, баш баш СВАКИ филм о Бетмену је неопевано срање. Нарочито ова последња два, јер су извикани. А и иду ми на курац ликови који се ложе на оног бају што је загинуо. Патетика. Једино Бетменово појављивање изван стрипова и графичких новела вредно помена јесте игра Batman: Arkham Asylum. Ова игра шије за два копља све Бетмен филмове заједно, који су, понављам, голо говно, и то из много разлога.

Čovek lepo rekao.

Meni su ovi prethodni filmovi i gledljivi. Smešni su koliko su debilni. Ovi novi su samo debilni.

Poštujem ja to mišljenje, iako i ja volim Nolanove filmove, prihvatam da postoje ljudi koji vole starije filmove. Ali reći za ''Kick-Ass'' da je DOBRO filmsko ostvarenje ne može niko ko ima osnovne osećaje za dobru kinematografiju.

Kik es je dobar,ali iščašen.
A betmen jebe. Hit ledžer jeste sabio kao džoker.
Baju koji će da glumi Bejna gotivim. Može da bude zanimljiv.

Meni je malo više nego iščašen. Pokušali su da naprave neku mešavinu akcionog superherojskog filma, komedije i ozbiljnog filma, a na kraju ga usrali na skoro sva tri polja (Skoro, jer akcioni aspekt nije loš ako se zapostavi SVE ostalo što je loše, a toga ima dosta)

Gluma jeste kul. Samo je onaj devojčurak nešto slaba bila po glumi, al mlada je pa je razumljivo.

Jebeni betmen...nakanicu se i odgledati ta 2 filma.

закењаће... мора да закења.. ово до сад је било феноменално..

Nece,do sada nije napravio los film.
In Nolan we trust! :)

Ја много волим Бетмена, али сваки, баш баш СВАКИ филм о Бетмену је неопевано срање.

Jogurt, zašto stalno kobjašnjavaš, decxko?