Prijava

Последњих година све се више спекулише да је напад на куле близнакиње деветог септембра ипак била завера федералних служби САД.
О томе,НАВОДНО,говоре следећи докази:
!.) Зграде су унапред пројектоване да издрже удар авиона.
2.) Одржавање зграда постало је економски неисплативо за град Њујорк,услед нагомиланих трошкова око поправљања застарелког против пожарног система и изолације унутар саме конструкције зграде.
3.) Власници зграда (у чијем комплексу је била и федерална зграда 7-ОВО ЗАПАМТИТЕ!) унапред су се обезбедили у осигуравајућем друштву у случајуз било какве незгоде.
4.) У федералној згради 7(која се налазила поред кула) било је седиште федералног суда,у којем су били похрањени сви случајеви уперени ПРОТИВ федералних службеника.
5.) Након удара авиона,ништа се не дешава. Тек после,зграда пада као да је МИНИРАНА.
6.) Тренутак након пада Северне кула(која је пала након Јужне куле) пада и зграда 7(иако није била погођена),на исти начин као и ове две куле. Дакле,као минирана.
7.) Једним ударцем погођене су две муве:сва љага са федералних службеника је спрана,а сва кривица је сваљена на терористе с Блиског истока.
Шта су медији даље направили,знате и сами.
Већ сам навео-све су ово НАВОДНИ докази о постојању завере. Имате ли шта да додате или сматрате да је ово,ипак,била завера?

... и то је омогућило да се започне "рат против тероризма", једна велика диверзија која и даље траје.
И има нека фора, када напишеш број лета једног од авиона у неком дифолт фонту у Ворду, испадне ваљда два авиона, Давидова звезда и лобања. И, да, који оно троцифрени број позивају Амери у специјалним ситуацијама? :)

Волим овакве теорије, проучавам их чисто из забаве. Имаш још понешто о томе у филму Zeitgeist и на AboveTopSecret.com (много заморан и пренатрпан форум, али занимљиво је прелетати преко наслова тема и првих постова).

Занимљиво,занимљиво...
Него,ово ми је привукло пажњу:

И има нека фора, када напишеш број лета једног од авиона у неком дифолт фонту у Ворду, испадне ваљда два авиона, Давидова звезда и лобања.

Занимљив податак је да је у том нападу на зграде највише страдало Јевреја.
???

Мислим да је то лепо обрађено у Саут Парку. :))

У којој сезони? Ја у последње време пратим искључиво Family Guy,па сам се искључио од осталих серија истог/сличног усмерења.

kad neko izlece sa zavjerom obicno namlati gomilu nedokazanih "cinjenica" pa sve pada u vodu, nesta od ovoga sto si naveo u prvom postu ne djeluje sasvim logicno. Tacno je da su pad zgrada iskoristili zapocetak novog rata mada ipak ne znam da li bi smijeli sami da organizuju napad.

Знаш како... Свака зграда је сама по себи велики трошак. Могли су да организују напад на било коју велику зграду. Међутим,ова им је највише одговарала,баш због тога што је у близини било федерално седиште (горепоменута зграда 7).
Колико је то заиста тачно,не зна се. Зато сам и навео да су све то НАВОДНЕ чињенице.
Уствари,све је то био један велики балон пун нагомиланог анимозитета и жеље за исправљањем белосветских кривих дрина. Балон је пробушен нападом на те зграде. Ко је узео иглу у руке? Еееее...

ok, meni je ovaj nacin padanja zgrada koji se toliko pominje malo neuvjerljiv, mada moguce da im je palo na pamet da malko potpomognu kad su vidjeli da ne ide :)

А и сам снимак указује на то да је зграда пала ПЛАНСКИ,значи да је одраније била МИНИРАНА,само што о томе није смело да се прича...
Ајд куле,него та фамозна зграда 7,где је,између осталог,био смештен федерални суд? Нит је била дотакнута рушевинама,нит је било шта ударило у њу. А пала је након пада Северне куле.

verovatno je zavera,nego me sad mrzi da kucam,inace da vidite kad sam bolestan (kao sad,imam temp na plus 36 ) pa sta sce iscackam negeo to cu stra ako naravno opet ne mrzi

Мислим да је то лепо обрађено у Саут Парку. :))

apsolutno , mada ja bih dodao nesto.

Ja mislim da je za to kriv Silvio Berluskoni.
Ne smem da vam kazem zasto i kako,ako kazem moracu da vas ubijem. -_-

Bio je na RTS-u pre desetak dana dokumentarac Majkl Mura baš o tome. Farenhajt 9/11. Ukoliko niste gledali, pogledajte. Ima dosta zanimljivih stvari.

Ок,фала на предлогу,ал ово што сам ја гледао нема везе с Муром,ово је просто био документарац на новосадској ТВ Панонија на који сам случајно налетео,па ме натерало да се мало замислим.

И има нека фора, када напишеш број лета једног од авиона у неком дифолт фонту у Ворду, испадне ваљда два авиона, Давидова звезда и лобања.

Е, сад сам проверио, ово је булшит.
Одгледај Zeitgeist или барем 9/11 део (имаш стриминг, чак и на ЈуТјубу), али, наравно, узимај све податке са резервом.

Па наравно,већ сам на почетку рекао да су све то НАВОДНИ докази,мада,сагледавајући укупну ситуацију у Њујорку и у свету,делују највероватније и најтачније.

Мислим да САД поприлично одговарају та рушења, било да су их они сами изазвали, било да су то Арапи. И и даље промувавају свашта под изговором "Рата против тероризма".

Ja mislim da je Kyle kriv za 9/11 zato sto je glupi jesa!! :D

Јуден Раус,што би рек'о мој покојни комшија Хића. :)

Шалу на страну,не сме се занемарити податак да је највише јевреја настрадало у нападима.

Jankovicu ako si gledao epizodu South Parka (Mistery of the urinal deuce), video si da je i 9/11 ustvari zavera amerucke vlade. :D

OFTOPIK: Ko osim mene zna ko je Cartmanov cale???