Prijava

Ja idem u ta omanja mjesta na Makarskoj rivijeri i do jaja je. Prodavnice u tim mjestima su skupe do bola, zato se ode u Konzum u Makarskoj koji je na samoj magistrali i pokupuje sve po nekim bosanskim cijenama otprilike. Jebiga, pričamo bosanski, a zovemo se srpskim imenima, do sada nije bilo problema nikad... Na plaži opušteno čitam knjigu ćiriličnog naslova. Možda misle da sam Rus hehe. Osoblje - ravnodušno, donese ti ono što tražiš. Ako više dana uzastopno dolaziš na isto mjesto, ljubazniji su ako si prethodnih dana ostavljao bakšiš i to je to. Uglavnom, incidenti zasnovani na nacionalnoj osnovi su izolovani slučajevi što me neće otjerati s njihovog primorja koje u odnosu na CG jebe. Do Grčke me smara da vozim, možda nekad...

da napomenem degenericima koji izigravaju patriote da imam kuću tamo koju je renovirala njihova država, tako da su oni na gubitku finansijskom, a ne ja.

Uuuu, al' si ih zajebao! Spalili ti kuću koja je vredela lupam 50 soma evra, pa je obnovili za 15 soma, a ti ne možeš da je prodaš sad, jer je sranje i niko neće da je kupi. Isti slučaj imam i ja. Ne bih nikad išao da letujem tamo, nek se jebu. Osim ako bih dobio besplatno letovanje možda, ali svoje pare da im dajem, nema šanse.

zapravo sam dobio potpuno novu kuću, mada nisam ja tamo rođen nego šira rodbina, nebitno... ne dajem skoro ni dinara hrvatima

S K O R O
K
O
R
O

pre bih dao hrvatu pare nego crnogorčini što naplaćuje parking kod plaže jedan euro kao najgora cigančina i izdaje "apartmaaaaan" za 30 eura negde u ulcinju u nekoj šupi bez klime i polovnim obodin frižiderom farbanim bojom za saobraćajne znakove.

Postoji do jaja stvar, Kamp Baško Polje sa onim montažnim kućicama u šumi na samoj plaži. Meni je skroz ok opcija doći tu opremljen s ekipom i porodicom i ne micati se 10 dana.
http://www.mobilnekucicehrvatska.com/mobilne-kucice-jadan-hrvatska.aspx

jooooj koliko mitologije na jednom mjestu :))))

Meni je skroz ok opcija doći tu opremljen s ekipom i porodicom i ne micati se 10 dana.

Dakle opet varijanta - ides na letovanje da bi bio u getu. Ne znam zasto, ali to se prilicno razlikuje od moje predstave dobrog letovanja.
Smrt Hrvackoj!

Jos da dodjes sa kamp prikolicom, pa kad krenes natrag, kaze Hrvoje uu koji dezavi

komad1974
jooooj koliko mitologije na jednom mjestu :))))

Komad, ja sam u tvom gradu domaći, ali ZG nikad nije bio isti kao ostatak HR, o primorju neću ni da pričam :)

Brus, zna li ti zena da ocijukas sa stranim drzavljankama po internetu?!

A stvarno bi bila fora, uplatiš normalno neki aranžman na hrvatskom primorju, i onda umesto u kola sedneš u traktor sa BG registracijom, natovariš u prikolicu potrepštine, ženu, sitnu decu i eventualno neku životinju, i regularno kreneš... Ne bi mogli da te ne puste, ali mogu da zamislim reakciju na granici i usput :)

Brate ekstra je u HN, jos ako nema roditelja, milina.

Brus, zna li ti zena da ocijukas sa stranim drzavljankama po internetu?!

Zna ja žena da sam ja bezopasan po pitanju stranih državljanki, volim samo domaće :)

Ali komad je domaci komad, samo zivi u tudjini.

Vjeruj mi Bruce, odavno je svugdje kao u ZG.....para je jedini kriterij...para pobijedila sve!!!

A Zg je poseban, tu se slažem....cure ovlaže na ekavicu instantno...

@Nikolas - :*