Prijava

Верујем да нисам једини кога ово изузетно нервира, знам да сајт мора од нечег да се финансира али рекламетина која ми заузме 20% горње површине web browser-а - па заиста је преко границе доброг укуса.

http://files.myopera.com/ScriptorMiloshio/albums/4370272/mnogo_jadno1.JPG

Нижи ниво дивљег маркетиншког ометања прегледа садржаја нисам видео ни на пиратским и торент сајтовима. Мислим да ово нисам НИГДЕ видео.

ПРЕДЛОГ: јасан, да се укине срање!

п.с. уколико проблем остане, савет онима којима се повраћа од гледања говнета је неки од AdBlocker-а за Мозилу или набављање фајервол софтвера са функцијом web filtering-а. Поступак је лак и ефикасан и елиминише СВЕ рекламе са сајта.

Надежда Петровић решава тај проблем. Мене је реклама убедила, сутра шаљем две Наде поштом. :)

Мене исто нервира, поготово јер није стално присутно већ понекад излети кад рифрешујем страницу.

Подржавам предлог.

Mislim da ktitori to ne vide..

Jeste, ktitori ne vide reklame.
Isprsi se lepo za Nadeždu jednu i to je to...

Mislim da ktitori to ne vide..

Jeste, ktitori ne vide reklame.
Isprsi se lepo za Nadeždu jednu i to je to...

http://files.myopera.com/ScriptorMiloshio/albums/4370272/wtf-cat.jpg

??? Ја предлажем да се скине најагресивнија реклама коју сам имао прилике да видим на неком сајту. Најмање сам очекивао да то видим на Вукајлији. Сајт је са овим почео да ме подсећа на РТВ Пинк. А шта ми ви кажете - да дам једну Надежду.

1. предлог који сам изнео се тиче опште ствари на Сајту, дакле не ради се о МОМ ЛИЧНОМ начину да избегнем нападне и иритантне рекламе, него о идентитету сајта
2. кад смо већ код мене, ја сам се лепо обезбедио баш као што сам написао у уводном посту. Уколико, као ја, не користиш Firefox, инсталираш Agnitum Outpost Firewall, подесиш web filtering и решио си се свих реклама за вјек и вјекова.
Амин.

ЕДИТ: хтедох рећи ако не користиш Firefox јер је са њиме много лакше! Са Firefox скинеш малецки програмчић Firefox АД Блокер и завршио си посао. Са овим осталим прегледачима ми је велика зајебанција па прекратим посао са инсталирањем Agnitum Outpost Firewall-а, који наравно штити и Firefox и било који други прегледач од реклама.

Slažem se sa Tomom da jako napadno izgleda ova reklametina on the top of the screen. Mada našao sam jedan zanimljiv link gore, nisu to tako loše reklame osim sto bespotrebno zauzimaju ogroman prostor.

Tomo hvala za informacije o softveru!

Вама је лакше да инсталирате тамо триста неких кураца који ће између осталог и да вам успоравају браузер, него да уложите 200 кинти у нешто на чему проводите доста времена.

Рипли, ја мислим да ти преко 2-3 дана месечно проведеш на Вукајлији. Многи проведу и више. Зашто је тешко помоћи сајту (који толико израбљујеш) једном скромном донацијом?

Džimi, nije stvar u tih 200 dinara, već u bezobrazno agresivnoj reklami. Brate, takvih nema ni na porno sajtovima! Stvarno mi nekako jadno izgleda... Nije stvar da li ćemo Ripli ili ja imati te reklame na ekranu ili nećemo, već da sajt za 99,9% korisnika izgleda... Totalno patetično.

Pa ovoga nema ni na torent sajtovima! Čak je i Rapidšer manje bezobrazan prema free korisnicima.

Е, не знам за репидшер. Ја имам премијум. Сакрррррррзз! :P

Džimi ima premijum na pornhubu, ne izlaze mu crnkinje gutačice iz Male moštanice. :)

SVIRATE KURCU!!!STA VAM TOLIKO SMETA JEBENA REKLAMA!!!SKROLUJES MISEM NA DOLE I GLE CUDA,TE REKLAME VISE NEMA!!!

Isključi caps, budi kulturan.

Džimi ima premijum na pornhubu, ne izlaze mu crnkinje gutačice iz Male moštanice.

Ни из Ариља!

Џими тема је да Вукајлија пронађе своју душу а не да Риплију склоне иритирајуће рекламе. Та реклама коју сам скриншотовао и обележио шаље Вукајлију у правац РТВ Пинк-а.

А што се тиче ктиторске опције, мислим да није поштено да на њу будем принуђен.

apsolutno podržavam toma riplija u ideji, ali opet, meni ova trenutna reklama gore uopšte nije toliko upadljiva, što reče požarevljanin, samo je skrolujem. ružnija mi je ona desno ili štagod.

sve u svemu, nadam se da svi shvatajud da je nekakav vid reklame neophodan kako bi sajt opstao
(možda bi da ima više ktitora bilo manje reklama regularnim članovima, ali na trenutnih 10-15 mesečno koliko ih je, ne verujem da se išta bitno isplaćuje)

meni je iskreno bolja ta gornja, uopšte mi ne smeta kada sam izlogovan, ali opet, ja nisam primoran da je gledam svaki dan, tako da nisam merodavan...

А што се тиче ктиторске опције, мислим да није поштено да на њу будем принуђен.

Није. Најпоштеније је да аутори сами плате.
То ти је као кад висиш код комшије на гајби сваки дан по 3-4 сата, а никад му ни чоколаду не донесеш, пиво, алкохол, било шта. Само га искоришћаваш.

Гледајмо то мало из тог угла.