Prijava

Ovde ćemo se baviti svim važnim temama koje se tiču ovog i svih postojećih paralelnih univerzuma, te ćemo i pronaći odgovore na neka veoma bitna pitanja.
Ja prvi.

Šta bi bilo kada bi zombi ugrizao vampira? Nemrtvi na nemrtvog? Ko bi u tom slučaju nastradao?

Smatram da se ne treba baviti tim pitanjem, jer zombi nikada nece ugristi vampira, iz razloga sto je prvi prespor i glup k'o kurac, a ovaj drugi brz i okretan u picku materinu. E sad, ako vampir grize zombija, to je vec druga prica... :)

Mene vec duze vrijeme zanima: sta bi bilo kada bih se vratio u proslost i dodirnuo proslog sebe. Da li bi se kao u "Vremenskom policajcu" sa Van Damom spojili, pretvorili u rozu verziju Groke iz mumijevih, i na kraju razlili po podu, da nas cak ni Vigam iz Simpsonovih ne bi mogao identifikovati, il' sta?

Колега ,нећеш веровати , али то исто ме је данас питао ортак на баскету.
Можемо само да нагађамо ,али сигурно би се нешто сјебало ,ал' можда и неби.Никад нећемо сазнати.Нек пробају други да одговоре слободно :)

Druže, nisi ti gledao Resident Ivl. Ima onaj zombi akrobata što se vere po zidu. E da se okladimo da bi to bila izjednačena ferka između njih dvojice!

A, što se tiče tvog pitanja...ne znam, verovatno bi se čitav svemir urušio sam u sebe, jer ako proučimo dobro osnovne postulate kvantne fizike možemo izvući zaključak da kvantni talasi emitovani od strane vas dvojice, na istim frekvencijama, sudarili i izazvali kataklizmu epskih razmjera. Je l' da?

verovatno bi se čitav svemir urušio sam u sebe, jer ako proučimo dobro osnovne postulate kvantne fizike možemo izvući zaključak da kvantni talasi emitovani od strane vas dvojice, na istim frekvencijama, sudarili i izazvali kataklizmu epskih razmjera. Je l' da?

Ja bih u tu scenu jos uglavio neke dzambo sise i napravio blokbaster.
EDIT: Naravno, sve ce nas na kraju spasiti Brus Vilis.

Precenjuješ Brusa. Ja mislim da bi Travolta obavio puno bolji posao. Ima jaču bradu.