Prijava

Na koju foru i koji kurac je to prva srpska televizija? Ja stvarno ne kapiram. Ima l' neko da mi objasni?

Шта све Срби неће измислити...
Што Србин измисли,то Јапанац направи,а Амер присвоји.

nema objašnjenja, useri se na televiziju, useri se na temu, useri se na sve. lock, ćao

Човече, стварно, шта се дешава са тим?

Ма не зове се више фокс него прва.....

Ja sam čula objašnjenje da je foks prva televizija registrovana nakon ocepljenja Crne gore tj samostalne Srbije po prvi put same i jelte slobodne. I na tu foru prva srpska.

Do nedavno ste nas znali kao televiziju Fox, koja je 2006. kao jedna od pet televizijskih stanica u Srbiji na konkursu Radiodifuzne agencije dobila dozvolu za nacionalnu frekvenciju.
Za manje od tri godine po gledanosti smo postali treća televizija u Srbiji. Od promene menadžmenta, u martu 2010. godine, naša TV kuća krenula je vrtoglavom brzinom uzlaznom linijom, koju svakodnevno potvrđuju sve bolji rejtinzi. Ambiciozni planovi ne dozvoljavaju nam da ostanemo uljuljkani i zadovoljni zasluženo osvojenom pozicijom. Želimo još dalje, svesni da sa visokokvalitetnim, raznovrsnim i modernim programom koji ćemo ponuditi gledaocima, to možemo da postignemo. Mesto broj 1 u srcu naših gledalaca sada je naš cilj.
Svetski trendovi se stalno menjaju, i to veoma brzo. PRVA srpska televizija osluškuje ritam modernog doba i na vreme postavlja standarde u srpskom medijskom prostoru. Opremljeni smo i potpuno spremni za digitalnu emitovanje, a u jesenju sezonu 2010. ulazimo sa najboljim kvalitetom slike, uvodeći novi format16:9.
Naši gledaoci istinski će moći da uživaju u svakom minutu programa PRVE koja je pripremila izuzetne serijske, filmske, autorske, zabavne, sportske, informativne i dokumentarne sadržaje, među kojima se nalaze i najskuplji produkcijski TV projekti u regionu.
Sa PRVOM medijska scena Srbije više neće biti ista.

Пази сад сам видео да су ладно променили назив у "Прва". То значи да је бајама из америчког Фокса дојадило да им држе лиценцу и зајебали их, а ови брже боље нашли новог инвеститора и кренули даље. :)

Иначе, свиђа ми се што не претерују са истраживањима и лепо кажу искрено да су трећи по гледаности.

А ертеес и пинк лажу као цигани на пијаци!

Jao Vokasi tek mi se sad povraća od ovog što si kopirao. Ju, koji govnari, majke im ga nabijem kurvanjske. :)

Valjda prva kao prvi izbor građana, bla bla bla?