Prijava

Meni je cvijeće odvratno. Dragi Bravo, jesam li normalna?

ako se nekom vec poklanja cvece,valjda je najbolje ono u saksiji.koji ce kurac nekom neki buket koji ce da krepa i ubudja se za 3 dana.

Zato što je to balans između lepote i smrti. Gde je lepota tim lepša zato što će smrt uslediti za tri dana. I ne obavezuje. Mnoge žene vole kad nešto umre zbog njih. A kad pokloniš saksiju, to je kao da si poklonio štene - mora da pazi, i gaji, i održava... Ako želiš da fasciniraš saksijom, ipak ti pokloni cveće u saksiji babi, kevi, tetki, tako to. Ribu nećeš osvojiti cvećem u saksiiji. Bar ne većinu... Ali znam i ribe kojma je litar dobrog vina miliji nego buket cveća. Tako da ne znam.

Ribu nećeš osvojiti cvećem u saksiiji.

:'-( Saksije hrizantema dobar deo mog ljubavnog života objašnjavaju.

Mnoge žene vole kad nešto umre zbog njih.

Vo imja oca i sina sa kakvim se ti ženama družiš stršno brt

Au, da l' je moguće, ja ono otkucah iz dosade, i krenuo flejm vor. Lepo. ♥

Pa to je stereotip. Romantičniji je ljiljan. A dobra je i kala. Ili ona grančuga s orhidejama. Nego su ruže jeftine, a prepoznatljive.

Za ljiljan se slažem, a orhideje (većinu) ne volem, mnogo su bombastične za mene. Meni recimo nezaboravak je predivan.
Vidi kako je lepo ovo maleno, plavo čudo. Pet latica cvetići rulz. :3
http://images5.fanpop.com/image/photos/25700000/Forget-Me-Nots-flowers-25785400-900-719.jpg

Meni je cvijeće odvratno. Dragi Bravo, jesam li normalna?

Cveće je toliko strava stvar, ja ne mogu opisati. Raste naročito tamo gde oseti da ima ljubavi i priče (evolutivna karakteristika, ali opet romantično), miriše, a ono najbitnije od svega: NE PRIČA. Možeš da odeš u baštu i uživaš u njemu, a da pritom ne moraš da se javljaš i razgovaraš svaki put kad ga vidiš radi reda. Kud ćeš bolje?

Zato što je to balans između lepote i smrti. Gde je lepota tim lepša zato što će smrt uslediti za tri dana. I ne obavezuje. Mnoge žene vole kad nešto umre zbog njih.

Plašim se....

:'-( Ovo dobar deo mog ljubavnog života objašnjava, krivim saksije hrizantema za brojne debakle lolo

Pređi na petunije. :3 lolo

Ne znam koja je fora sa tim ogromnim cvetovima, svi misle što više i veće to bolje, kad sam videla onu 101 ružu za milion godina veze kod sestre, iskreno sam se prestravila, mnogo su lepši mali cvetovi.
http://www.dreamstime.com/stock-image-still-life-flowers-image20606191
http://cache.desktopnexus.com/thumbnails/453007-bigthumbnail.jpg

Sinzon lik ima kivi, kako je sladak plod dok još ne sazri, kao Kuribo, najzanimljiviji razgovor u poslednjih tri meseca. :3

kad sam videla onu 101 ružu za milion godina veze kod sestre

Primećujem li ja to izvesnu dozu sarkazma kod moje drage Smo? Cinizam ljubavi glede, možda? Mmm?

Nije cinizam, iskreno volim ruže, i razumem da je to univerzalni poklon ljubavi i poštovanja i ne smeta mi zbog toga, i sama bih se sigurno obradovala (ali opet bii mi delovalo zastrašujuće), ali hipster u meni radi svoje, te 101-a je po mom mišljenju estetski previše njih na jednom mestu. Dobijala sam ruže, ali još pamtim ljubičice u maloj saksiji, sa mašnicom. :)
Mada, to polazi od osobe koja je bukvalno sa nekim pričala o kiviju tri sata kao i liniji na stabljici kantariona, pa sad ne znam da li sam kompetentna. :)

Ali zaista mnogo više gotivim male, nežne cvetove. Kada ih je puno na jednom mestu deluju mnogo manje strašno i goropadno. :)

Deci se kupuje cokolada, zenama cvece, muskarcima flasa pica i nema sta da palamudite jbg

Nervira me ogromni plakat za film "Exodus: Gods and Kings" na Ušću, odnosno lajna "Od reditelja filma Gladijator", jebo vas Gladijator. Čovek je režirao "Alien" i jedan od najboljih filmova ikada "Blade Runner", a oni pominju onaj napucani i izvikani prosek od filma.

Makar su jasno stavili do znanja da se od filma ne očekuje ništa više od bezdušnog spektakla.

Mozda zbog tematike? Ko god zeli da pogleda mitoloski film veca je sansa da je gledao gladijatora nego ove crtane filmove.

Deci se kupuje cokolada, zenama cvece, muskarcima flasa pica i nema sta da palamudite jbg

Ženama: U zoru bisere i bajadere, u podne zlato i orhideje, u ponoć vino i dijamante, to je to što žene pamte... loooooooooooool

https://www.youtube.com/watch?v=qLQ1ys_jLqA

Baba mu nekako dodje zensko, nat?

Ma kapiram i ja da je zbog tematike, a i ovo je svežiji film od pomenutih, ali me generalno ta pojava nervira. Bitno je što je ovaj bio hit film, namlatio se para.

Babe vole praktične i jestive stvari, a od cveća ne može da se napravi pekmez.

Ženama: U zoru bisere i bajadere, u podne zlato i orhideje, u ponoć vino i dijamante, to je to što žene pamte... loooooooooooool

To je dok ne jebes, posle samo cvece. I ako ti je snajka npr odmah samo cvece :)

Ma kapiram i ja da je zbog tematike, a i ovo je svežiji film od pomenutih, ali me generalno ta pojava nervira. Bitno je što je ovaj bio hit film, namlatio se para.

Zbog tematike brate, ne nerviraj se puno, dobices bore :(

Iće mi dobro uz sede.

Nego...vidim da vas nerviraju gluposti pa da vam kazem sta stvarno nervira i upravo se desava.

Ovako: sportski zurnal je 42542 puta bolja novina od sporta i tu nema dileme ali ja zadnjih 10 godina kupujem sport(tj deda moj rani u prodavnicu ujutru valjda da pipa leba stali) osim ako se ne prodaju ranije onda mi deda uzme zurnal jer zurnal osim sto je velicine hamer papira pa nemos nikako sa njim, pogotovo na wc solji ima i ONAJ JEBENI USAMLJENI LIST STO NEMA PAR SVOJ S DRUGE STRANE TO ISPADA TO LETI TI NEMOS UHVATITI I LEPO PRESAVITI NOVINE PO SREDINI DA LICI NA NESTO NEGO SE SVE KRIVI ZBOG TOG LISTA JEBO IH LIST DA IH JEBO I ONAJ STO JE POMISLIO DA GA UBACI PA JEL MORAJU BITI JEDINE NOVINE SA NEPARNIM BROJEM LISTOVA PU GOVNA JEDNA.

E zato ne citam zurnal koji je dr mr novinarstva za sport.

Nerviraju me i ljudi koji citaju novine online ali ne toliko kao ovaj list jebeni sto mi upropasti kafu ujutru.

Momenat kad sam shvatio da sa ženama nešto nije u redu je kad sam prvi put čuo od njih da se cveću valja pričati jer bolje raste tako.