Šta te nervira?

1. sto suk ne kapiram

2. Pa ti da si ga ukapirao i ne bi bio neki šuk XD

3. aj ne seri sta onde ima da se skapira

4. labokv
    sto suk ne kapiram

5. ok uvlacis se provu jasno mi je

6. Ovde fali jos samo slika labokva pa da mars picketina bude potpun jebem im majku labokv

7. sajt je pun picketina znas i sam.10 balavaca se okomi na jednu osobu a pojedinacno su 0.bohora kad bi navatao negde on bi verovatno cucno, zastitio rukama glavu i molio me da mu oprostim.
    edit:preklinjao i plakao, da budem precizan

8. Haha zamisljam tu scenu.

9. Jepse, Ćilmo!!!!

10. Koliko je debilno napisati da se neko uvlači nekome na Vukajliji i to u drugoj polovini 2016. godine, pa koji kurac. A i ja sam totalno van profila nekoga kome bi se iko uvlačio jer me totalno boli kurac i ne spadam među ljute glave jer sam totalno opušten na šegu na svoj račun.

A Labo i proziva ljude na trošarinu u momentima ludosti kad ne odgovara za svoje postupke. Takav bi i onog ludaka Tasmanijkog đavola prozvao na ferku, a ova ga išutirao i posle izbo mačetom. Kad je pod sedativima, Labo je jedan pravi pacifista.

11. Aj šlihtanje i to, al nisam očekivao da će Bohor ovoliko da se ukenja od Laba.

12. Hvala bogu na Vukajliji, nikad ne bih saznao da Tasmanijski rukuje mačetom i da Prov Labokvu daje sedative.

13. ljute glave

Sto nisi, bas jesi

14. Proviron brate sto nisi ljuta glava bas jesi ja mislim

15. Više ljudi može da potvrdi da sam izuzetno ljubazna glavica i blage naravi.

16. nikad ne bih saznao da Tasmanijski rukuje mačetom

Ne znaš za Tasmanijskog đavola?!

17. Provu fali koji cm da bude ljuta glava xdd

18. Realno. Da sam 190 visok, to bi druga priča bila.

19. sta da zakljucim iz njegove izjave da si mi suknuo a nije imao nikakvog osnova da pomisli tako nesto, jedino sto sam mogao da zakljucim jeste da ti se uvlaci.ja ne znam sto si ti pun besa ok sto ga verbalno ispoljavas ovde na forumu u rl bi dobio batine.tebe mogu da bijem jednom rukom, ja imam 190 i 95 plus sam aikidoka i kikbokser.vezbao sam ta dva sporta godinama

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.