Raznorazna pitanja

1. kako bre drkas u turskom sedu pa totalno je nezgodno!

2. rek'o mi neki lik da namažem BenGay neku mast,

Ja bih posumnjao u njegove namere da mi kaže tako nešto.

3. Još ako je saznao da drkam u turskom sedu... Tačno hoće tom kremom da me preobrati... U krv mu jebem...

4. Kakva je ovo fora da se mora imati 50 pozitivnih ocena iz definicija da bi mogao okaciti poster... 2 potpuno razlicite stvari, jednom u zivotu sam otisao da procitam definicije, i generalno ne zanimaju me... Zasto uskracujete ljudima postavljanje postera? Ako nekom sine neka dobra ideja, ne moze da postavi zbog definicija... Ako ste vec uveli to za postere, uvedite isto i za definicije pa da svi budu zadovoljni. Ne volim da se raspravljam, ali mislim da je ovo bezobrazno :S Ne mozete naterati nekog da postavlja definicije ako to ne zeli, a na sajtu je samo zbog postera, kao ja na primer...

5. Završio si karijeru.

6. jednom u zivotu sam otisao da procitam definicije, i generalno ne zanimaju me...

У брате, сад си се поставио Блеку на волејчину...

7. Aha znači ti predlažeš da moramo skupiti 50 poena od postera da bi pravili definicije, a 50 poena od definicija da bi pravili postere.Usvaja se...

8. Ako ste vec uveli to za postere, uvedite isto i za definicije pa da svi budu zadovoljni.

hahahahahahah epic

9. Što vodite politiku, kad mi niko nije odgovorio dal' će me muda peći ukoliko budem namazao BenGay i drkao u turskom sedu? lol

10. Što vodite politiku, kad mi niko nije odgovorio dal' će me muda peći ukoliko budem namazao BenGay i drkao u turskom sedu?

Malo na početku, nije strašno.

11. Malo sam zakasnio pa zaključaše onu temu o moderatorima. Ne mogu da poverujem da modovi rade besplatno. Iskreno mislim da se malko foliraju, ovo što oni rade mora da je plaćeno bar par iljada evra mesečno.

12. Serb, u poverenju, svaki muški mod dobija uz kintui bonus u vidu 2 meleskinje koje ga oralno zadovoljavaju dok briše definicije. Ovi što rade na posterima, imaju beneficirani radni staž. Za žene je, naravno, zadužen Leksington Stil.

13. Како коме. Мени нпр. плаћају у овцама.

14. Frenki, brate, al' se ti razumeš u muda. Svaka čas'.

15. Poznavalac sam te meterije. Voljan pomoći. Ko god ima neke dileme neka mi se obrati putem PVT-a.

16. Bleki pa to sa meleskinjama i nije tako loše, samo skupo brate. Ali ako se tebi sviđa onda je u redu.

Džimi ti si znači pastir ovećeg stada. Ako, ako budućnost je u poljoprivredi.

17. Francky, ja poznajem samo svoja muda... Svaku klisuru, svaki deo i reljef mog skrotuma. U tuđa muda nisam zalazio.

18. Modovi, mogu li vratiti profilku sa dildom?

19. Какву слику са каквим дилдом?

20. Samo ako s ti na slici.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.