Prijava

Ово је хејтерска тема.
Не, ово није тема где пљујете музику која не спада у ваш домен. Дакле, ако нпр. слушате рок, овде НЕ пљујете хип-хоп, народњаке итд.

Овде наводите које бендове мрзите из музичких праваца које иначе слушате и зашто их мрзите.

-----------

Ево, ја нпр. доста слушам метал, али има бендова које не могу да сварим, а у које се појединци куну. Такви су на пример HammerFall и Blind Guardian.

Зар ово није тотално геј?

http://www.youtube.com/watch?v=vkmlujV-TvU

Слично важи и за Primal Fear, Grave Digger и остале геј металце.

Одуран бенд ми је и овај:
http://www.youtube.com/watch?v=6dW6aNAZGTM

Али постоји један човек кога не могу да сварим, који ме тера да бацим пеглу сваки пут кад му глас чујем, а камоли кад га видим, а то је ова сподоба:

http://www.youtube.com/watch?v=KhgAYC1aylk

Такође, постоје и певачи од којих ми се сере, попут Тарје Турунен. И да, откако је напустила Најтвиш, осећа се свежина.

------------

Што се тиче домаће музике, у последње време ми се кења од ЕКВ-а, иако сам их раније слушао. Ваљда су ми се огадили кад сам видео ко их све слуша.

Што се тиче појединаца, не могу да смислим Коју из Дисциплине кичме.

Ваљда су ми се огадили кад сам видео ко их све слуша.

е ово ми није баш јасно, шта има везе то. а и да испробам цитирање

Слажем се за Хемерфол, они су најгеј бенд, одма' после Офспринга. Офспринг је најгеј бенд међу најгеј бендовима. Музика за клинце. Неки панк где сви чланови имају преко 40 година, певач пева као да има 15, а свирају као да имају 10.

Не волим још и Слипкнот, Мада ми се Стоун Соур свиђа. Не волим Слипкнот због маски и тих срања.

Мејдене не волим, то не знам да објасним.

Дојаја! Ја мрзим све ове које си ти навео, сем што Греј Дигера могу да сварим јер ми некад дигну адреналин, јер су ложачи као Меновар, мада су шурнаест пута лошији музичари од њих. Такође бих додао скоро комплетан опус немачке метал сцене, то ми је све на исти калуп, и јесте то је за геј људе, слажем се.

Ноу мор Фејт Ноу Мор. Тиме сам све рекао.

Мрзим Мејдена од Сајма, и мрзим пичкастог Дикинсона. Бабу која је умислила да је деда.

Мрзим Кинг Дајмонда, то сам морао да подуплирам :)))

Мрзим Глена Бентона јер је говно дукатлијско-позерско и свира дет метал за обданиште.

Готивим Металику, али мрзим оно скраћено геј ђубре које је 96. пљувало по фановима, Ларса.

Даље, гадим се Крејдл оф Филта, њима бих одсекао оно мало курца што им је остало.

Одувек сам Мрзео са великим М цео Сијетл, од Нирване, преко Елис ин Чејнс, Прл Џема и осталих геј уметника, самопрокламоване "гаражне Сијетл сцене". То ми све било на исти калуп.

Мрзим Сепултуру, јер им пева црнац. Ееееј, Црнац у Сепултури! Шта је следеће, Патријарх Иринеј на церту Деисајда? Али љубав према старој Сепултури никад неће умрети.

Мрзим Анлишд, јер сам отишао да их гледам уживо, знајући какав је то моћан Дет Метал бенд био, а они одсвирали неке геј песме да би клинке свршавале на њих. Да није било мурије у Експо Центру, вероватно бих неког од њих почупао за вашљиве косе.

Мрзим Пеперсе и Гансе, јер су прецењени бендови.

Домаће не волим ништа сем Апартмана и Бладбата , а оне из Алогије посебно презирем. Такође ми иду на курац Чипи и његови проблеми са дрогом.

ВИС Идоле најбоље мрзим од свих домаћих неталентованих говнара. Ту једино Дивљан што је музишар, остало све ДС-ови полтрони и пичке попут Милана Младеновића.

А њега сам оставио за крај. И нећу ништа даље речи, јер мрзим цео тај правац, његову музику, чланове његовог бенда, његове џанки торима текстове са "поентом". Зар није лепше кад укључиш Бед Копи ако ти се слуша о наркоманији, и човек каже лепо попушио 3 џојса, појео 6 сарми, лег'о да спава и да сања курве, него да ми смишља ту неке кругове и пичке материне? ШКК је он умислио, наркос јебени, да је Аристотел?

Неће ова тема да изађе на добро.

У, сетио сам се. Иду ми на курац они Конекрејшн што се сад сви као нешто ложе на њих. Можда би били океј кад би избацили онго смарача диџеја (или чега већ) из бенда.

Морам Пекију да скренем пажњу, јер сам ипак старији 10 година, па чисто да му пренесем лично искуство. Офспринг је један јако квалитетан алтернативни бенд био у почетку, а после тога су узели да свирају за пичке које луче влагу, као и Грин Деј. Послушај неке антологијске као "Кип ем Сепарејтид" или "Селфестим" уз које сам не директно, али успут имеђу осталих и одрастао. Те старе ствари су много добре, текстови су јаки, дижу расположење и тако... Греота је рећи за комплетан Офспринг да је курац.

Ма, Офспринг је геј. :П

Јесте геј после "Прити Флај". Нисам рекао да сам сад неки фан, али да сам успут слушао, слушао сам. Као и Чорбу и Кербер и Дугме уз ћалета, па нећеш ме чути да их хвалим :)

Oni ....... kako se zvahu... Plavi orkestar je li.. e jebem ih u ustIMA.. eto tako... i onoga geja što pjeva folk rok, kako se zove, KUČKA NEVJERNa.... to... aj' u zdravlje

Bon Jovi,Van Halen,Led Zeppelin (da se razumemo psihicki grafiti jebu kevu ali tja...)Deep Purple,post Coverdale faza,Nirvana (ceo Grandz,lepo je to Dankan pojasnio) ma ima pun kurac tih kvazi metalaca,mrzim ceo goth (jerbo se svi vataju za sisters of mercy a oni nisu gothBold,italic,underline NISU GOTH)

A od nasih Riblju Corbu (kost u grlu dojajno al ipak tja) Ekv,kurci palci beograda,Bijelo Dugme....BOlje vako da kazem

Volim Smak,Pop Masinu,Atomsko,Azru

sve ostalo je krs i isti kalup ili sto bi reko zele lipovaca '' ja sam 90 posto svjetskih bendova odgledao lajv''

Греота је и рећи за целе Пеперсе да су прецењени. Јебига Данкане, преслушао сам гомилу њихових ствари (Оффспрингових) у потрази за тим квалитетом који други хвале, али јебига, нисам нашао ништа. Није то за мене озбиљна музика, разуми ме. :))

Рекох горе, неће ова тема на добро да изађе, ево ја сам нашао у твом посту горе 3,4 бенда која си (по мом мишљењу) без потребе попљувао. Мене додуше то не вређа јер када други причају лоше о бенду који ја волим, то је његово мишљење. Ја имам моје и не мењам га. :)

Као што ти мислиш да је један део Офспринга добар, тако и ја мислим да су Пеперси до јаја, Екв није лош, а да су Нирвана и Прл Џем добри беднови. :))

Нећу више писати у овој теми, боле ме прсти од данашњег куцања, поготову у оној теми о Америци.

Ахахаха, Пеки маестро :)))

Само да додам, помену Дилан Дог горе Бон Џовија. Каква је то позераја, он ми се гади.

ja bih da mi to koljemo, kume

Јуууу, сад се сетих!!! Ипак је по мени најпрецењенија музика коју су правили Пинк Флојд, и кад год чујем негде " Анадр Брик Ин Д Вол", добијем такав нагон да неког задавим зубима, што ми се иначе у трезвеном стању не дешава ни кад чујем Карлеушу. Волео бих да сам се родио пре 120 година и да сам умро пре него што је било икакве шансе да сазнам да постоји неки тамо и његов психошизофренични пријатељ који ће направити ову отужну ствар, а потом црћи у дилкарници! Ако, и није за боље, а због њега и те његове песме и мене чека иста судбина. Контам да имам форе још 7-8 слушања до потпуног пуцања.

Ипак је по мени најпрецењенија музика коју су правили Пинк Флојд

auuuu bre dankane Pinki nije samo cigla u zidu ima tu dosta stvari opako dobrih,ja msm da je Tamna strana meseca najprodavaniji album u istoriji.....Sd cu d otvorim novu temu dodje inspiracija...

Руке ти се позлатиле, Џими соколе!

http://1.bp.blogspot.com/_ENuID8CgOEY/SJDGrqIQD3I/AAAAAAAAATg/vPJo2aaKExc/s400/Pic1.jpg

Јебем га уста рутава баш, без даљих коментара.

Усрани Тул. Нико неће добити титулу Пинк Флојда 21. века, јер триповати се и педерисати није исто што и креирати психоделичан звук. Извинте молим вас што нисам музички образован нити довољно интелигентан па не капирам ту зику.

Ајмо даље, сва она срања типа Корпиклани или Енсиферијум има их пун курац, где ми дрндају о неке зурле и цупкају, звучи као матрица за ствар Ванесе Шокчић. Фолк метал генерално, са неколицином изузетака.

Алогију и оне фегете што су се попели на Калиш па призивају неку краљицу похлепе у споту. Домаћи бенд Најтфол или ти Шитфол, јер брукају Србију.

Партибрејкерсе, јер сам један од ретких поштовалаца РнРа који не вари њих, иде ми на курац тај звук.

Дарквуд Даб, наф сед. Генерално ту Б92 замисао рокенрола.

Терион, збаталили дет метал, па почели да сурлају о нордијским боговима у Драгана Дел Монако фазону. Свако мушко које оде на предстојећи концерт у БГ, ил је дерпе ил иде да ваћарим масне готичарке за буљу.

Ајмо сад да линкујем нешто због чега сам без зајебанције, тотални истински напад агресије, не смем да пустим, само ћу да линкујем. Сматрам да постоји беднија, више заглупљујућа комбинација речи и тонова. Ето признајем, људе који могу ово да слушају стварно не желим за пријатеље.

http://www.youtube.com/watch?v=yrOtFCu6G5A

Алогију и оне фегете што су се попели на Калиш па призивају неку краљицу похлепе у споту. Домаћи бенд Најтфол или ти Шитфол, јер брукају Србију.

Таман сам хтео да напишем како је од Алогије само Атлантида више геј, али их ипак у гејству шије Најтфол.

Дарквуд Даб, наф сед. Генерално ту Б92 замисао рокенрола.

О, да! И све те јебене ин и урбане бендове које слушају ин и урбани ликови ђускајући уз ин и урбане ритмове на ин и урбаном сплаву Поветарац.

Предњаче ''Репетитор'' и ''Канда Коџа'' од који повраћам сопствени устајали пролив на уста.