Prijava

Setite se Golog otoka... Prevaspitavali su matore ljude, koji su bili spremni život da daju za neku ideju, a neće li mlade i zelene...

da ponovim aurora:

celt
da, postalo je naopako... ovo sto ne smeju da rade prema onima sto bi trebali, iskaljuju prema onima koji se ne brane.

a ti klinci se igrali, pa pogledaj sta su uradili:
http://www.bbc.co.uk/news/ (prva novost na strani kad sam postavio post je (Anti-gay riot erupts in Belgrade)
iskreno, uhapsio bi svakoga ko se nasao tu i poslao na robiju. niko nije silom nateran da radi to.

ovo je takodje velika steta za drzavu, pored tih izloga.
stvarno se mora ovo nekako spreciti. ili strogim kaznjavanjem i hapsenjem vecine izgrednika (za ovo teba policijska sila), ili brzim rasterivanjem (i za ovo treba)

ako predlazete da policija treba da pusti ove da ih gadjaju kamenicama i da ih gleda, kao sto radi, grdno gresite, verujte mi

Коментар моје кеве на ово лемање полиције: ''Ваљда им је лакше да их ови мајмуни бију, него да штите гејеве''...ја сам се само насмејала, али има истине. Неки од њих би им се можда и придружили, али јебига, чува се шљака, јебеш све кад немаш лове да издржаваш породицу.

znaci ja sutradan mogu sa drustvom da dodjem u grad, navucem maske, prodjem knez mihajlovom, razbijem svaki drugi izlog, polupam 10ak automobila, bacim par kamena na pandure, prevrnem onaj autobus za transfuziju, i lepo odem kuci. sutradan, AKO me uhvate, ja mogu da kazem da sam sve ovo uradio ne zato sto sam manijak nego zato sto me keva kad sam imao 5 godina prebila zbog slomljene vaze, i da dobijem mesec dana u kucnom pritvoru, a steta ogromna...

manite me sa ovim pricama o detinjstvu i ispravljanju. budala ostaje budala, mozes samo da mu slomis kicmu, ili fizicki ili psihicki.
ovo prvo je humanije i brze.

a gejevi, to je pa potpuno druga prica.

bas su ispali pederi sad sa ovim :)

svejedno, skrenuli smo sa teme...
policija mora mnogo snaznije da reaguje na ovakve incidente, i to je to.

Е па стани келте брате.....шта ја сутра изађем на улицу зато што немам посао, сматрам да су политичари лопови и да треба да се склоне, да очајно одрађују приватизацију и слично и мене пандури треба да сломе?

Da opet napomenem... Vlasti nije u interesu da pravi policijski tretman stigne u medije!
Uopšte ne sumnjam da policija postupa rigorozno, već da se to zataškava i šminka.
Čak i kada policija u tolikoj meri prekorači ovlašćenja pa ubije čoveka (bilo da je kriv ili prav), opet se to posle tri dana zataška i našminka...
Ali eto... pogibe čovek? Koliko su onda policajci bili rigorozni? 'El može i gore..?

ne kaname... ali ako izadjes sutra na ulicu zato sto nemas posao, smatras da su politicari lopovi sto ne umeju da odradjuju privatizaciju i slicno, pa polomis par izloga prevrnes auto i ukrades 3 pari patika, onda da, treba da te prebiju ko vola u kupusu.

+ da zaglavis malo u marici

То стоји...али опште је познато да ти што марну побегну а они недужни најебу...

Какве су нам хулигани пичке, који ће нам курац боља полиција леба вам?

pa ne bas... nazalost najebe neko sto je neduzan bio u masi, ali samim tim sto si tu, ti rizikujes to, i svestan si da je ono za sta se boris vredno toga.

Не знам...ја сам против сваког насиља јер је бесмислено. :Д

Još sam jutros pisao def. na tu temu, ali mi je obrisana u žaru debate o ovim dukatlijama...

Celt je u pravu 90%. Ne treba ih ubiti, al ubiti puru u njima da. Krenuli su da biju pedere, a nijedan peder nije povrijeđen, već policajci. Ima li to smisla? Treba li uništiti automobil i/ili prodavnicu čovjeka koji možda prehranjuje time višečlanu porodicu, zbog homoseksualaca? Da mi neko krene uništavati imovinu iz takvih razloga, čekao bih ga sa bacačem plamena, pa razbij ako imaš muda.
Na jednom snimku gledam, rulja ide prema velikoj policajskoj blokadi i policajci se povlače! Zar ih se boje? Ma daaaj, gumeni meci sine, pa da vidiš onda kako se smanjuje broj demonstranata.
A što se tiče loše slike Srbije zbog nasilja policije, čega se i boji vrh MUP-a, Englezi su pucali u nenaoružane Irce, pa nikom ništa. Evropa ima o nama lošu sliku i ovako i onako.

Ma švabe prije neki dan vodenim topovima rastjerala neke likove što su se bunili protiv rušenja nekog drveća. I treba da se vidi kako prolaze huligani, znači tući ih odmah na ulici, a ne u stanici.