Prijava

Dakle, ispostavilo se da imamo (diplomiranog) psihologa na sajtu, te je red da mu otvorimo ordinaciju.

Evo ovde se možete posavetovati, u potpunoj tajnosti (obećavamo da 30 hiljada vukajlijaša neće reći nikom!). Ukoliko dežurni psiholog nije u ordinaciji, znači da je na pauzi (ili su i njega odveli), ali sigurna sam da će neko već uskočiti kao zamena.

Uzdravlje!

Том Рипли?

Имамо више њих, мислили смо на време...

Imam ja pitanje za psihologa! Kako se izlečiti od hronične finoće prema ljudima, naročito prema onima koji to ne zaslužuju?

ovaj se javno deklarisao, došo čovek na sajt i reko da je psiholog. red je da mu se otvori ordinacija. ali sigurna sam da može da je deli sa riplijem i ostalim psiholozima, mogu da rade na smenu.

Урош

Пиштољем.

Ka sebi ili drugima? :)

На теби је да одлучиш.

A otac Srboljub nam nije dovoljan?

Ne ne Lulabaj, ovo je odlična tema :) Htela sam da otvorim sličnu, al da se ne zajebavamo :) Htela sam da napišem neki problem, al sam zaboravila koji je.

Ja imam problem i stidim ga se. Zato ću preskočiti ovu temu, ako je stvarno ozbiljna.

Милице заборавност можда?

Ahahaha Uroše jeste, i to je jedan od problema :)) Ali njega aktivno rešavam nekim već oprobanim metodama. Setiću se, pa pišem ovde :)

Zahvaljujem svima. Lepsu dobrodoslicu nisam mogao imati. Tek registrovan pa odmah na posao. Dobro, ja volim da radim. Mozda nisam trebao da se "javno deklarisem" kako kaze lemaja, ali iskrenost pre svega.

Imam malu dilemu. Vidim da ste veselo drustvo, pa prvo moram da "snimim" situaciju koliko je ovo ozbiljno. Moram da zauzmem isparvan stav za pocetak. Znate i sami, ceo fazon je u reputaciji i autoritetu, cak i na netu.

Odgovor za prvog "pacijenta" pekkija: finoca i ljubaznost? Odgovoricu ozbiljno dok ne uvezbam sleng i sistem zajebancije.

Ljubaznost ili finoca je jedna od najplemenitijih osobina koju covek moze da poseduje. To ne treba leciti vec negovati, zalivati i dozvoliti da buja. Nista u ljudskom bicu nije pozeljnije od dobrote. Ima cak i teorija o tome koja se oslanja na Darvinov sistem selekcije, ali o tome drugom prilikom.

"hm.. meni treba pomoć.. valjda.. o.0"
reče ludak i okrene se.

Imam ja jedan problem, bi li Lemaja bila ljubazna da mi pomogne. Diže mi se na jednu babu u mom komšiluku... Al ono stvarno mi se diže! Šta da radim?

Јави јој се да идете негде да се зезате.

Peki, mojne tako... Ja oćem da živim! Inače baba je u stilu Madone, tj starija je jedno 10 od nje ali se i dalje dobro drži... Jednom sam čak i u gužvi u busu bio iza nje, i ono baš se stiso uz nju (jebi ga bio primoran) I ona se okrenula i osmehnula mi se! E sad, možda i nije osetila tuks u ledja a možda i jeste! Ostaje misterija

Јави јој се да идете негде да се зезате.

Hahhahahahahahahahhahah Nikolaaaaa