hej,tim i trener,kakvi jesu,zar je neuspeh biti u 16 najboljih?!!!
mislim da treba zavrshiti temu,kao vatreni navijach,ne nerviram se uopshte...
klinci,dajte im shansu!! =]
hej,svako mozhe da kritikuje!!poenta je da sam gledao Partizana u ligi shampiona i evroligi,to su neka tamo takmichenja,jel...
dok ne izmisle kvalitetnija,igramo se toga!!!
gde vam je srce,ako volite neki tim,volite ga i kad gubi...
Све у свему, занимљива утакмица, иако је било доста изгубљених лопти и трагикомичних офанзива.
Прва четвртина, уигравање, Сиена је кренула пресингом одма, Партизан се вратио у одбрани, нису могли да разбију пресинг.
Друга четвртина, Партизан полако разбија тај Монтепаскијев пресинг, пар важнијих поена Гиста, Катића и Џаваиа нигде.
Трећа четвртина, Партизан полако посустаје и у одбрани и у нападу, немају решења у нападу, одбрана са пуно фаулова.
Задња четвртина, убедљиво најгора,а ко не рачунамо задња 2 минута, одбрана се скроз распала, Кецман није ни хтео да игра, Џаваи са својих 150 кила није могао да присмрди кошу, доста промашених тројки.
Све у свему, очајна игра Партизана, и очајно суђење.
PROLAZIMO ! Gist će da šljašti sad.
И Сијена и Ефес ослабљени од претходне сезоне. Све је могуће, мада мени је реално овај наш тим њесра живо!
Гист ће да јебе
Није ни до сад било неких звезда у тиму, али су фантастично функционисали као колектив. Тога сада нема, или има, али у много мањој мери.
Један Ракочевић или Стоунрук могу да сруше Партизан, али само ТИМ Партизана може да добије Ефес или Сијену.
Један Ракочевић може добро да га испуши целом Партизану и да их подстакне !
Jedan Rakočević je precenjen da nešto vredi igrao bi u boljem klubu
Наравно.
http://www.youtube.com/watch?v=H8vMQJ3itGo&feature=related
ВОЛИМ ГА !
Да ти јебем говна! Само да се нервирам!
ugasih tekmu,haos koliko losa igra.. ne mogu vise gledati
ма иди бре у курац, нигде игре...
hej,tim i trener,kakvi jesu,zar je neuspeh biti u 16 najboljih?!!!
mislim da treba zavrshiti temu,kao vatreni navijach,ne nerviram se uopshte...
klinci,dajte im shansu!! =]
Igramo kao muve bez glave,odnosno pleja.
Gledao tekmu u kafani.Umalo nisam ubio debila koji se non-stop psovao.Još kako su igrali veče su mi sjebali...
hej,svako mozhe da kritikuje!!poenta je da sam gledao Partizana u ligi shampiona i evroligi,to su neka tamo takmichenja,jel...
dok ne izmisle kvalitetnija,igramo se toga!!!
gde vam je srce,ako volite neki tim,volite ga i kad gubi...
Ne kritikujem samo nisam očekivao ovo.Očekivao sam dobru tekmu uz ladno pivce ali jebiga...
Јебем ја оном судији мајку.
Све у свему, занимљива утакмица, иако је било доста изгубљених лопти и трагикомичних офанзива.
Прва четвртина, уигравање, Сиена је кренула пресингом одма, Партизан се вратио у одбрани, нису могли да разбију пресинг.
Друга четвртина, Партизан полако разбија тај Монтепаскијев пресинг, пар важнијих поена Гиста, Катића и Џаваиа нигде.
Трећа четвртина, Партизан полако посустаје и у одбрани и у нападу, немају решења у нападу, одбрана са пуно фаулова.
Задња четвртина, убедљиво најгора,а ко не рачунамо задња 2 минута, одбрана се скроз распала, Кецман није ни хтео да игра, Џаваи са својих 150 кила није могао да присмрди кошу, доста промашених тројки.
Све у свему, очајна игра Партизана, и очајно суђење.
Не жалим се на суђење.. Без решења у нападу???! Сви троми, не крећу се, плеј игра ноншалантно, а 50 изгубљених лопти!!!!! ПФФФФ