Prijava

Два пута сам хтео да обришем неку од својих дефиниција а да су модератори оба пута одбили да их обришу.

Да не улазим у разлоге, због чега се поједини аутори ПРИСИЉАВАЈУ да и против своје воље имају дефиницију које су се одрекли, ја предлажем да се такве дефиниције припишу профилу неко.

(Колико сам ја схватио, ,,неко" је непостојећи аутор коме су приписиване дефиниције у време када су на Вукајлији могли дефинисати нерегистровани чланови.)

Такве дефиниције неће завршити на гробљу (задовољни модератори!) али неће се налазити ни међу дефиницијама аутора који их се одрекао (задовољни аутори!).

Ствар је ситна али ето, чини ми се да би овако било боље.

Да чујем, које су лоше стране овог предлога?

Loša strana je samo izvodljivost toga... Ako je to moguće uopšte? Nisam znao za to... Ali je dobra stvar, mislim dobra ideja, meni se sviđa

мени је глупо такође што не може да се обрише.. или чак може, у почетку стоји неки онај икс, али после нестане, не знам у чему је фора. и до кад могу да изменим дефиницију?
још нешто, шта значи оно РИП у ћошку дефиниције?

Одрекао се дефиниције преко новина. :)

не разумем. јел мени одговараш? и баш си јаје што си закључао ону тему, иди ти ради нешто корисно

шта значи оно РИП у ћошку дефиниције?

Znači da je defka završila na groblju, defke se ne brišu već idu na bolje mesto, više ne mogu da budu ocenjene a priustup groblju imaju ktitori i modovi, mada nađeš link do defke koja je na groblju možeš je otvoriti pročitati ali ne i oceniti. A koliko vremena imaš da brisneš defku ne znam, ali ako si ktitor to možeš bilo kada.

Leksi od tog tvog rata nema vajde, nije valjda toliko teško da malo stisneš zube, pf ovo je sajt za zezanje a ne za rat, mene je jedan autor nazvao jebenim trolom, 2 ili 3 moda su to videla i ništa, nije dobio ni sekund bana pa ne digoh bunu. CUPICU izvini za oftopike.

Bježi rain, jebeni trolu...

хвала на објашњењу рнрт, и извињавам се на ратовању, али постојала је тема за то коју није требало да закључају... шта ћу, нећу ваљда нову да отварам. а стварно ми није јасно шта је госпон пеки желео рећи, ја сам озбиљно питала... хвала још једном, одох на гробље. :)

аха, или не могу ја на гробље? не прочитах пажљиво; свеједно...

Nego, jes' ti mene razumjela tamo na onoj zaključanoj temi?

а јелте, кад ми обришу дефку, шта се дешава са скором? Остаје исти као да деф постоји и даље, или не? Онда још боље ако је обришу, она ми једна отишла у минус. Ја се опет извињавам, ова тема је ја мислим најприкладнија, не знам где другде да питам.

Kada ti posalju defku na bolje mesto gubi se is proseka i zbira i njen skor.

Лулабу, ја бих ти рекла да ли сам разумела, али не могу пошто је тема закључана, а не желим да офтопикујем овде..

Лекси, ти си најсморније биће на планети. Убедљиво.

боли ме курац
ах како ми је диван онај налог био... покој му души

Лечи се.