Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Skočimiše, ne znamo se, ali eto, prifaćam kuću, šalim se, može i pivo ako neki put budem prolazio kroz tvoju domovinu. :)
Menijesamodosadno, zaboravih na kuglu, u pravu si. :)
Sylare, nisam ni očekivao sve da pogodim, fazon je što se i dalje držim sa dosta dobrim procentom pogodaka. :)
Ostale ću sutra da izanaliziram. :)
Javi se. :D
Znači, momci, neće niko? Dobro, laku noć onda :) Uživajte! :)
tebe su bre analizirali davno, jos kad je ranije bila aktivna tema. dobro se sjecam.
Evo jedna analizacija: samoživo govno. Nek se pronađe ko oće.
Liči malo na mene...Ili je to od svetla...
lol, ae ja cu da izanaliziram syngrafeasa posto me je nasmejao :D
interesuje te istorija, posebno anticke civilizacije, cesto se pitas kako bi bilo da si ziveo u to vreme, fasciniraju te njihove gradjevine, kultura, nije iskljuceno da obozavas da citas i njihove filizofe i mislis da su bili napredniji u to vreme vise nego vecina ljudi danas, moguce je da su ti neki od njihovih filozofa i pisaca uzori. volis da prkosis autoritetu i teras po svome iako si svestan da mozes puno toga da izgubis, verovatno si i vrlo tvrdoglav.
ae sad neko mene :P
Aj ja ću čizi...
Inteligencija i samodograđivanje je na prvom mjestu. Samouvjerena ali nadasve ranjiva osoba kojoj je ponekad potrebna podrška dragih bića - prijatelja, roditelja, psa, mačke, mada prije mačke nego psa.
Sanjar, nestaško, vječito dijete. Razvijena mašta i osjećaj za lijepo.
Ponekad traži usamljenost.
Evo ko god oće može mene da analizira.:)
Анализирајте бичиз!
Arame,mislim da nemaš 20 godina,a ponašaš se kao da imaš koju godinu manje nego što imaš.:) Ne dozvoljavaš da neko vrši uticaj na tebe.Voliš američke komedije.Razumiješ se u računare.Slušaš kao neku tehno muziku...itd.
Имам 18, а понашам се као да имам 46. Ово остало је све тачно осим тога да се разумем у рачунаре, слушам рок од педесетих до деведесетих, а не волим претерано америчке комедије. У суштини, то је то.
Ajde ti sad mene,da vidim oćeš li šta pogoditi.:)
Досадно ти је. Зовеш се Весна. Фина си особа, па те зајебавају у рил лајфу. Волиш да си у праву. Досадно ти је.
vesnam,
на основу аватара и ницкнејма, могу да, готово са стопроцентном сигурношћу, закључим да си из Црне Горе, чак усуђујем се да кажем и тачну локацију, Никшић.
Из те чињенице можемо извести низ других закључака, као да си лења и да ћеш да студираш у БГ-у. :))
Ајд, сад искрено, колко сам погодио?
Sve osim da sam lijena.Jesam malo,ali ne baš...:)
Samo si pogodio da se zovem Vesna i da sam fina,naravno.:) I volim da sam u pravu.:)
Ај мене!
Значи, прецизност 99%. Реме, пакуј алат, виш да разбијам. :)
aj meni neko ako hoce.