Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
E, sad da vas pitam,da vidim bećarsko iskustvo,jel' bio od vas iko ikada na zboru u Kukuljama (Lijevče,jedno cener kilometara od Laktaša)? Dodin komšiluk.
Mene su idioti iks puta pokušavali ubjediti da mi je pokvaren kompjuter, da nije do njih to što mi je brzina zilion puta manja nego što treba biti, što stalno puca veza, što nema interneta itd. Tek kad im krenem jebati majku i prijetiti tužbama i pičkama maternim pošalju nekoga i onda, pajsad čuda, ispostavi se da je do njih. Naravno, servisere uvijek čekam bar mjesec dana.
E, sad da vas pitam,da vidim bećarsko iskustvo,jel' bio od vas iko ikada na zboru u Kukuljama (Lijevče,jedno cener kilometara od Laktaša)? Dodin komšiluk.
Inače ovde su sve sami zboraši redovno obilazimo sve zborove u dragoj nam državi ja se jedne godine boooo sa bikovima na Manjači ako mi vjeruješ.
KBO, tačno mi srce zaigra kad sam pročitao ovo, znao sam da sam na pravom mjestu! E, za koridu je moja mala seka dala najjači epitet: 'Dvije krave se gledaju'. Navratite ove godine u Kukulje, kafe bar 'Armada', bude LOM, piva više neg' u Pragu! Ivanjdan, da se zna.
može didemo na zbor... al prvo didemo na četnički sabor na manjači, biće sve same zvijezde prave krajiške muzike... a i da se poklonimo našim hrabrim borcima...
Buriša, kakav je to neki skup hajduka bio kotebe gore na Zelenkovcu?
Buri, ne umire mi se još, mlad sam, a znam da bih gore kolabirao od alkohola. E, da pitam i ovdje, ima li u BL. igdje naći crveni Laki Strajk bez filtera? Ima li iko ovdje da čadi? I ne govorite mi da je pušenje (cigareta, nemojte odma' sa prljavim mislima, vi prljavi umovi) štetno, jer to već znam i držano mi je mnogo predavanja. Hvala unaprijed.
Bogme ja tog besfiltera ne vidjeh zilion godina. Ja konzumiram Drinu. Sa filterom.
Selenijume, oženi me! Drina četir' lajf, pored crvenog Lakija, omiljena!
Selenijume, oženi me! Drina četir' lajf, pored crvenog Lakija, omiljena!
Lolololoo bogtejebo hahaha
GLIGORIJE NE BUDI LJUBOMORAN!!111 TO ŠTO SU SE KBO I TVOJ KOLEZA ZALJUBILI NE ZNAČI DA TREBAŠ MENI POTENCIJALNU LJUBAV DOTIMAŠ!!! LLLJUBOMOWNE DUSHE MOGU NAM PUSHE!!111
Dobro, sad i ja vidim da trebam da obuydam svoju reakciju na svaki dobar post ili temu. Nego, zbor, Kukulje, Ivanjdan.
GLIGORIJE NE BUDI LJUBOMORAN!!111 TO ŠTO SU SE KBO I TVOJ KOLEZA ZALJUBILI NE ZNAČI DA TREBAŠ MENI POTENCIJALNU LJUBAV DOTIMAŠ!!! LLLJUBOMOWNE DUSHE MOGU NAM PUSHE!!111
Oh, ja se izvinjavam. De vi kak vi gonite :)
Dobro, sad i ja vidim da trebam da obuydam svoju reakciju na svaki dobar post ili temu. Nego, zbor, Kukulje, Ivanjdan.
Jel točiš pivu Nektarovu? I jel prošo internet u Liliću?
Nego jel ko večeras za cirku ?
Ja ne mogu do 31-og maja. A posle toga sam svejedno planirao da se malo odbijem...
Meni zena ne dozvoljava. Mamurna je ko čep moram joj kuvati supice danas :)
Papučo jedna :P
Ja će poslijesvadbe da dođem ispred muzeja, osim ako ne bidnem totalno komirana.
evo vam i ovdje http://www.rekreativo.com/index.php/en/press-clipping/41-rekreativo/287-stadion-dr-nele-karajli-dobio-ank
HAHAHAHAHAHHAHAHHAHAH I još komentar ispod:
Aj idemo gledat Rekreativo?