e da napišem nešto ja... okupljanje jedno od boljih, al stvarno... na stranu što sam dobio odabranu, to je zasluženo još odranije, prvo samim kvalitetom pisanja, a onda i ulizivanje moderatorki...
krenulo prejako, najjači crnjak ikada koji sam čuo... e onda jovičić, i sad mi je žao što nisam rekao da nismo mi ni za kakvo okupljanje :))) inače, lik mi onako ko na sajtu, olo sa skapirao... dobro, kad priča nije u fazonu da drži monolog po sat vremena ko što ođepiše post, baš naprotiv... e tenor mi čista pozitiva, skroz OK, još večeras čujem neke pohvale i tako (izvini ja zaboravio javiti da žderemo u prirodi)... ostali standardno, selenijum sere protiv čelsija, slavk0 kuliraža, o LULI sve najbolje :))) i tako... e da ja uhvatio dima... al to i nije nešto novo...
P.S. kaizen oduševiJo.... plati lik dvije ture i kao ti mala luli da si odarala buriju definiciju, da ne bude da sam se ja prodao za pivu.... tako da nije to tek tako došlo na naslovnu... e da, frenka mu jebe pa rastura :)
KIZO VRATI SE!!!!
Ljudi valjaju li vam one kokice sa čilijem u Ariji?
Ja jok to jela.
Ja jeo večeras, odlične su, ali se ne može puno pojesti bez poslijedica po stomak :)
Uz pivo idu odlično.
e da napišem nešto ja... okupljanje jedno od boljih, al stvarno... na stranu što sam dobio odabranu, to je zasluženo još odranije, prvo samim kvalitetom pisanja, a onda i ulizivanje moderatorki...
krenulo prejako, najjači crnjak ikada koji sam čuo... e onda jovičić, i sad mi je žao što nisam rekao da nismo mi ni za kakvo okupljanje :))) inače, lik mi onako ko na sajtu, olo sa skapirao... dobro, kad priča nije u fazonu da drži monolog po sat vremena ko što ođepiše post, baš naprotiv... e tenor mi čista pozitiva, skroz OK, još večeras čujem neke pohvale i tako (izvini ja zaboravio javiti da žderemo u prirodi)... ostali standardno, selenijum sere protiv čelsija, slavk0 kuliraža, o LULI sve najbolje :))) i tako... e da ja uhvatio dima... al to i nije nešto novo...
P.S. kaizen oduševiJo.... plati lik dvije ture i kao ti mala luli da si odarala buriju definiciju, da ne bude da sam se ja prodao za pivu.... tako da nije to tek tako došlo na naslovnu... e da, frenka mu jebe pa rastura :)
ma bio je kaizen u bl kao sto je bio car u kg :)
Jeste bio, samo što ja, kreten, nikako dokačim slike. Luli ga je dovukla.
aj da vidimo i to, cudno mi sto je dosao u bl :). lako vam je sa mnom ja ne znam nikoga kako izgleda :)
objektivno govoreći, ja sam najljepši....
sada bar nesto znam :)
http://balkantajms.com/nevjerovatno-zabiljezen-slucaj-povratnika-u-glamoc/
Hahahahahahhahahaahah
Promjenili su tu tablu, sad više nema Mi smo u B.Luci!
Prije 15 dana prolazih tuda i razočarah se kacam vdijela.
sele, slike meci vec jednom :)
http://animalgalleries.org/albums/Large-Land-Mammals/Bears/Sun%20Bear/Sun%20Bear%20group%20medan%20old%20zoo.JPG кренули на окупљање лолололо
ахахахахахахахаах
бог вам дао здравља, па што не промијенисте наслов теме никако? :)
ostavio faca zbog radi nostalgije :)
ХАХАХАХАХАХХААХХА... ФЕЈЗБУК РАЗВАЛИЈО!
Krajišnici a da se zaločemo jedno veče demofesta na nekoj livadi pored kastela ??
BRAT MOJ ODBANOVANI!! MWAH :*