Banџaluko i ta tvoja sela

1. KIZO VRATI SE!!!!

2. Ljudi valjaju li vam one kokice sa čilijem u Ariji?

3. Ja jeo večeras, odlične su, ali se ne može puno pojesti bez poslijedica po stomak :)

Uz pivo idu odlično.

4. e da napišem nešto ja... okupljanje jedno od boljih, al stvarno... na stranu što sam dobio odabranu, to je zasluženo još odranije, prvo samim kvalitetom pisanja, a onda i ulizivanje moderatorki...

krenulo prejako, najjači crnjak ikada koji sam čuo... e onda jovičić, i sad mi je žao što nisam rekao da nismo mi ni za kakvo okupljanje :))) inače, lik mi onako ko na sajtu, olo sa skapirao... dobro, kad priča nije u fazonu da drži monolog po sat vremena ko što ođepiše post, baš naprotiv... e tenor mi čista pozitiva, skroz OK, još večeras čujem neke pohvale i tako (izvini ja zaboravio javiti da žderemo u prirodi)... ostali standardno, selenijum sere protiv čelsija, slavk0 kuliraža, o LULI sve najbolje :))) i tako... e da ja uhvatio dima... al to i nije nešto novo...

P.S. kaizen oduševiJo.... plati lik dvije ture i kao ti mala luli da si odarala buriju definiciju, da ne bude da sam se ja prodao za pivu.... tako da nije to tek tako došlo na naslovnu... e da, frenka mu jebe pa rastura :)

5. ma bio je kaizen u bl kao sto je bio car u kg :)

6. Jeste bio, samo što ja, kreten, nikako dokačim slike. Luli ga je dovukla.

7. aj da vidimo i to, cudno mi sto je dosao u bl :). lako vam je sa mnom ja ne znam nikoga kako izgleda :)

8. aj da vidimo i to, cudno mi sto je dosao u bl :). lako vam je sa mnom ja ne znam nikoga kako izgleda :)

objektivno govoreći, ja sam najljepši....

9. Hahahahahahhahahaahah
    Promjenili su tu tablu, sad više nema Mi smo u B.Luci!
    Prije 15 dana prolazih tuda i razočarah se kacam vdijela.

10. sele, slike meci vec jednom :)

11. ахахахахахахахаах

12. бог вам дао здравља, па што не промијенисте наслов теме никако? :)

13. ostavio faca zbog radi nostalgije :)

14. ХАХАХАХАХАХХААХХА... ФЕЈЗБУК РАЗВАЛИЈО!

15. Krajišnici a da se zaločemo jedno veče demofesta na nekoj livadi pored kastela ??

16. BRAT MOJ ODBANOVANI!! MWAH :*

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.