Prijava

Vlajko, ok je, iako imam osećaj da je to neka stara pesma pa on obradio. Ali dobra je. Generalno ga ne podnosim pošto je ljaljan, ali "Čovek kafanski" mu je baš dobra.

Naravno da bi krepali Serbe, ništa bolje nego kad uveče svratiš na mešano, šopsku i šurnajes piva.

Sve zavisi koliko se fokusiraju na ishranu i koliko znaju o tome. Opet, postoje i vitamini i tablete, tako da nema neke prepreke u vezi toga.

Што говори да сама биљна исхрана није довољна. Мислим, поштујем ја људе које избегавају да једу животиње и то, ал човек је по својој природи ипак сваштојед.

Vlajko, ok je, iako imam osećaj da je to neka stara pesma pa on obradio. Ali dobra je. Generalno ga ne podnosim pošto je ljaljan, ali "Čovek kafanski" mu je baš dobra.

Ne mogu da verujem koliko se slažemo povodom ovoga. Jebale ih obrade...a "čovek kafanski" je prekul pesma, samo dal je njegova, to isto...

I tako, povlačim se sa teme, samo da dodam ovo: nađite ovu predstavu na netu i odgledajte...

Ne razumem se stvarno u to da li i koliko životinje i biljke osećaju bol, niti me zanima nešto preterano. Biologija mi nikad nije bila omiljeni predmet. :) Govorim o metku u glavu i ostalim bezbolnim načinima selidbe u večna lovišta.

GM, svastojed bas kao krme. Meni treba jedno 4000 kalorija dnevno a za to bi morao da pojedem jedno 20 kila biljne hrane, sto je neprakticno.

O svemu tome, ovaj kosijanerski gospodin

О`ма сам се сетила. :)

Govorim o metku u glavu i ostalim bezbolnim načinima selidbe u večna lovišta.

Само узгајање стоке на малим просторима сматрају за неетичко, и тако те ствари везане за период пре клања.

E vegetarijanci, znate li vi koliko embriona suncokreta nece docekati da odraste za jedan litar ulja, a? Ti embrioni umiru u presi na krajnje svirep nacin, samo da bi vi zacinili salatu.

A 50 litara svinjske masti dobijes od jednog jedinog krmeta.

Vegetarijanci su zvijeri. Nehumano cupaju travu da zadovolje svoje pogane potrebe, umjesto da je kose. Tako je brze i bezbolnije za jadnu travu.
Gled'o sam dedu ljetos kad je klao tele. Prvo ga je odvalio macolom po glavi, da ga osamuti. Tele kasnije maltene nista nije osjetilo. Deda je dusa od covjeka.

Vegetarijanci su zvijeri. Nehumano cupaju travu da zadovolje svoje pogane potrebe, umjesto da je kose. Tako je brze i bezbolnije za jadnu travu.

I to bez anestezije ... ej bre.

Ај што чупају траву, него ЈЕДУ КОРЕЊЕ!!!

Ovo je ozbiljno pitanje za biljojede.

Ne razumem brigu za prasice i kokoske kada na planeti milioni ljidi pati. Stvarno mi nije jasno to da neko zapinje oko toga zasto prasici umiru a da u isto vreme 'ladno gleda na TV gladnu decu u Africi i prstom ne mrda. Znate li vi sta bi gladni u Africi dali za svinjsko pecenje?

I jos nesto, nikada nisam cuo da su lavovi ili tigrovi propustili lak obrok od ljudskog mesa. Oni to ne propustaju.

Meni drago što je živnula tema :D

Хаха какве сте ви дилеје :)) А шта је с гљивама? Јел би и њих побио? :))
2:18 минут
http://www.youtube.com/watch?v=ofmGZ7ORt-o

VS, ako postoji veci, da kazem problem, od onog na koji zapravo mozemo uticati (svojim primerom, ne globalno) da li cemo ignorisati njega jer je manji?

Бгте, гљиве нису биљке. Оћу рећи животиње.

ZP, a gde je tu pravda za biljke, nacin na koji se ubijaju je srednjevekovni. Metal pa u zivo meso, ubijaju se bez najave, po danu kada vrse fotosintezu i kada su najaktivnije. O embrionima biljaka i cedjenju zivota (ulja) iz njih necu ni da pricam.

Nijedna zivotinja to nije dozivela od ljudi.

DA SE KOLJU BILJKE, AL' NOCU KADA NE VRSE FOTOSINTEZU

Haha, Virtuale, opasan kurac im uvaljuješ. :))

Јој, замисли моторном тестером неко да ти реже врат неколико минута. И после ти скрнави лешину.