Prijava

pa da...

sad naleteh na citat duska radovica "Problem nisu oni koji ne vole da čitaju, već oni koji vole da pišu. Lakše je nekoga navići da čita, nego odvići da piše." on covek ko da je citao vuku!

i leksi je u pravu. negde je neko napisao da bi mozda bilo dobro ograniciti broj defki na dve dnevno. meni to sve vise i vise izgleda kao pravo resenje...

Ja sam pokretao akciju smanjenja kvote na 2 bar 5 puta do sada. Manje definicija = vise kvaliteta = vise citanja. Cak mislim i da su 2 luksuz, dovoljna je i jedna, ako cemo da pricamo o kvalitetu.

da. može npr - kad se neko registruje, prvi mesec samo dve, drugi tri, treći četiri, i peti mesec pa na dalje - pet... čisto da stariji članovi imaju neku prednost...

edit: lično, retko idem na odabrane, više čitam najnovije

jedna dnevno bi moglo da bude kvalitetno resenje

edit: lično, retko idem na odabrane, više čitam najnovije

што бих ишла на најновије кад чим отвориш сајт изађу ти одабране? прочиташ, оцениш те и доста ти
можда један предлог (који опет нема везе са мулуцом и лулабу, па молићу да се не увреде као прошлог пута, такође да се не увреде остали модератори јер ето само сам месец дана овде а већ се окуражила да предложим нешто): на почетној страни сајта да буду најновије, а на видном месту, негде оно очи да избија, да буде линк за одабране.

И бре једна дневно.Ал ако хоћете 1 дневно да се врати опција да може када избришеш или ти избришу дефиницију да можеш да поставиш нову , ко пре.

што бих ишла на најновије кад чим отвориш сајт изађу ти одабране?

zato što su među odabranima uglavnom one koje sam pročitala i ocenila još ihahaj...

Па Лаки, није поента да пишеш и бришеш до сутра, него да што паметније искористиш ту једну. :) Може и то смањење квота да се другачије реши. На пример, почетна квота да буде 2 дефиниције, онај ко напише 100, добије право на 3 дневно и тако да се повећава са повећањем броја дефиниција. А онај ко има испод 100, а има потребу да пише више од 2 дневно (а мало је таквих, евентуално они који тек почињу), тај нек уплати ктитор и нико га не ограничава.

А да, много ми је велик. Колики је теби Лаки, с обзиром на стероиде и то? Што се спрдате са човеком и називом теме :)

zato što su među odabranima uglavnom one koje sam pročitala i ocenila još ihahaj...

а чекај, колико дневно одабраних оде у одабране?

Khm,khm Kaizene,treba nam subscribe dugme.

Khm,khm Kaizene,treba nam subscribe dugme.

to na ovu temu.. :)

Може и то смањење квота да се другачије реши. На пример, почетна квота да буде 2 дефиниције, онај ко напише 100, добије право на 3 дневно и тако да се повећава са повећањем броја дефиниција. А онај ко има испод 100, а има потребу да пише више од 2 дневно (а мало је таквих, евентуално они који тек почињу), тај нек уплати ктитор и нико га не ограничава.

Ovo ti i nije loša ideja... Ili da se dobija po popularnosti...
Kada pređeš određeni broj poena...
Ionako se svi žale na ziljave klince i njihove definicije sa fejsa...

fini predlozi. lepo bi bilo da se realizuje nesto od ovoga

омлитавио ми се на 18, само да напоменем, заиста нема много људи да оцењују.. мада ја нем појма како је пре то тачно било

Ja uporno podržavam te predloge o ograničenju, ne razumem šta će da fali ako makar probamo to privremeno. 1 dnevno.

омлитавио ми се на 18

Daj bre, imaš 2 defke. Ti i ja nemamo šta da radimo na ovoj temi. : )

ето, одмах ме омаловажавају... видећете кад обришем ову једну па ми се врати на 27

Ili da se dobija po popularnosti...

Ма мани ме тога с поенима. На пример, сад иде оцењивање дефиниција какво је било кад сам тек дошла на сајт, по 40ак људи види дефиницију. Онда, кад су увели постере и рачунали популарност на исте, грдило људи је било на незаслуженим местима по популарности. Онда, уведу омиљене, дефиниције опет добију на значају и сви масовно читају најомиљеније.
Тако да, популарност варира и није неки битан фактор овде, као мерило ичега. Број дефиниција је константна бројка, а поред тога, директно је у вези са дневном квотом дефиниција.
Погледај на пример број дефиниција аутора на првој страни популарности. Неки имају троструко мање дефиниција од оних изнад којих се налазе. Односно, имају троструко већи просек. Упореди ова два аутора:
http://vukajlija.com/recnik/autori/12553
http://vukajlija.com/recnik/autori/14751
Та ауторка можда има просечне дефиниције, али нису за брисање. Нема смисла, кад она већ има толико инспирације да пише, да блекчуга има већу квоту, а неће је ни искористити.

Protiv bilo kakvih ograničenja sam. Da se ja pitam skinuo bih i ovaj limit od 5 dnevno.
A što se tiče pluseva, jebali vas plusevi, cimate se ko da se maže na leba. Jebote.