Prijava

Zajebana mozgalica! Sinoć sam počela da igram i zaglavila sam na sedmom nivou, hoću iz kože da iskočim, i rekoh iz revolta da otvorim temu i proširim ovu zarazu dalje. Svi vi, da vi, vi, tamo, ako nemate živaca, ne klikćite...

http://www.eternal-quest.net/

Ja krenuo, otvorio kapiju, na drugom sam nivou stao, kaze nesto za source kod, jebem li ga sta da radim? Isao sam inspect image citao onaj kod od slike nista nisam skapirao.

Koja je fora sa 2. nivoom?
Kanda sam retard za ovo.

Source kod se otvara na desni klik negde (van slike) i "View page source", ili jednostavno CTRL+U.
Na 2. nivou ti i nije od neke ne znam kakve pomoći, ali na ostalim nivoima i te kako jeste. Uglavnom ti je bitno da čitaš komentare, tj ono
<!-- --> između ovih zagrada i crtica. Obojeno je zelenom bojom u source kodu.

2. nivo mi je i bio najteži, sve do sedmog :D

Dakle, piše u source kodu da treba da se promeni url adresa... Pogledajte šta piše u url adresi, i šta bi na POČETKU igrice bilo logičnije da piše. (p.s. ovo uvećanim slovima vam je bio kao neki hint :P )

Ok to, skontao sam, ali sta da mu radim sada sa time?

Poenta igrice je da menjaš URL adresu na osnovu nekih začkoljica koje ti on da. Dakle, treba da umesto "end" ukucaš nešto drugo (vidi hint gore!). I na tome se i svodi sve. Samo da provališ šta on hoće. Shvataj ga totalno bukvalno za sve.

Napisao quest2, ali nece.
To to?

Ako si na POČETKU igrice, zašto gore u URL-u stoji END?! Promeni ga u logičniju reč.

SKontao sam to, ali sta god stavim umesto, nece.
A nisam ispavan da razbijam glavudzu za ovo.
Help.
:D

Ma to sam shvatio evo me na 4. nivou sa onim putem i ne znam sta dalje.

Help za nivo 2, retard sam, da.

LUDI CAK, tu treba da promeniš url slike. Desni klik na sliku "view image", otvori ti sliku i sad, ako si prethodno pogledao source kod, provali kako se zove slika... Naziv baš ne odgovara onome što vidiš, zar ne? E, onda promeni jednu reč u url-u slike... ;)

Evo me na nivou 6, sa onim google searchom, koliko shvatam ono je lyrics od Evanescence-a, a gore pise further, tako da sam probao da nastavim pesmu ali nece.

http://www.eternal-quest.net/further/....
Pa sad nastavi sa odgovorom. Pogledaj anagram koji ti nudi u komentarima koda...

Evo ga, ukucao sam i sad kaze ono P.S. ...

Jeee evo me na sedmici!