S kim ste od poznatih osoba popili piće
  • riffraff

ЖАРЕ И ГОЦИ ОПААААААААААААААААААА
    МИЛОРАД ДОДИК ОПЕТ ОПАААААААААААА
    И могу да се похвалим да ме Жаре нако знојав загрлио у некој загушљивој сали. ЈЕ БЕ М

• Crvena konjeva mas'

Sa Svetislavom Pešićem 2008, doduše bio sam sto pored njegovog, ali opet, on je pio piće za svojim stolom, ja za svojim.

• Leprikon

саће дебели цовпа да напише како је јурио курве са берлусконијем... ајте молим вас

• Glavni

Popio sam piće sa remcom, jebačem, dubom, sosom, borom čorbom, ognjenom tadićem, Njarnerom, davidom, CrnomBo, KPom, dučetom, Perovićem, Dragišićem, frenkijem, sapfo, Fejzom, Ludim Čako, dekijem,

• Марко 

Их, ал смо познати, јебало месечину :Д

• Deku

- Sa Teodosićem pili vodu posle basketa, u Valjevu.
    - Sa Branko Cvejićem, u Topolskoj, ja espreso, on neki đus.
    - Sa Danijelom Vranić, kod mene gajbi, ja valjevsko pivo, ona moje semene tečnosti.

• Марко 

Са Ацом Лукасом.

Био ја на концерту и узео себи и ортацима пиво и некако се погоди у исто време да сам ја нагно ону чашу са пивом и он флашицу са водом.

• Leprikon

не лажи, знамо да си невин, само се курчиш!

платио и пио пиво са бишкетом, највећи успех у животу! пио и са бором чорбом. пио са драгишом бинићем, небојшом крупниковићем... а скоро се враћао из беча са неким ћалетовим школским, играо за раднички из ниша, напредак и аустрију из беча, појма немам ко је тај лик, био пијан ко летва...

едит: и са предражињом, умрите!

• Sanitarni čvor

ja sam jednom prosao pored maje gojkovic na spensu.kontam da je pila kafu za poneti.

• Nienna

Sa Samjuel El Dzeksonom. Posle toga smo isli u jebacinu, sredio El cokoladne kurave za dzabanu.

• sunshine

Sa Džingis Kanom

• Gianfranco Zola

Са Бором Дрљачом на некој слави.

• Mala Vidra

metju grej gubler
    samo, nismo pili piće, al nema veze :D

• Deku

samo, nismo pili piće, al nema veze :D

Lupala mu banane šta?

• enemyofthefreeworld

ЈЕБАЛИ СЕ БРЕ ДЕКИ, КАКО СИ ГЛУП!

Едит, Пардон, водили љубав.

• Mala Vidra

šetali smo po mjesečini

• Deku

ЈЕБАЛИ СЕ БРЕ ДЕКИ, КАКО СИ ГЛУП!

A?

• enemyofthefreeworld

Требало је да крене од 2:01, ал се нешто узјебало, па оно, ПРЕМОТАЈ!!!

http://youtu.be/Nn_fjSwN_S0?t=2m1s

• Tandrcak

Цепо фудбала са Предрагом Рајићем, за необразовану багру, најбољи футсал играч, можда сад неки млађи могу да га прејебу, ал чоек је мађија. После сам га гледо како пије воде.