Prijava

da se ustanovi koje su dobre, pa da kajzen uvede pretplatu na njih, a obični smrtnici da mogu da čitaju samo ove krš :)))

to bi nas sve razveselilo do jaja :)

e za ono sto je Urrrrrke Pvo reko,ako se odlucite na to, onda da brisete sve definicije sa ispod 10 glasova starije od 6 meseci (mpr. sad sam ovo lupila)...i,eto...

sophy, nisam siguran da je to dobra varijanta. Postoje definicije koje se meni, na primer, sviđaju, a možda i još nekome, a vrlo su nepopularne. Dok se ne dogovorimo drugačije, kriterijumi za brisanje definicija ostaju isti: brišu se definicije uvredljivog sadržaja, ekstremni nonsensi, interni nonsensi i one koje slučajno obrišemo. :)
Mišljenja sam da sve ostale definicije treba da ostanu na sajtu koliko god se nekom ne sviđale.

ma dobro,ja se samo nadovezujem na Urrrrrke Pvo-a.meni ne smetaju

Koliko se sjecam negdje sam prochitala da se u definicije NE stavljaju vicevi, interne fore, lichni dogadjaji i sl. vec u PRIMJER.

Sve je vishe definicija koje se sastoje samo iz toga.

evo jedan primjer:

http://vukajlija.com/recnik/Crni%20Humor/13916

Devojcica malo vise vredja!Pogledati definicije Goga Sekulic i GOGA SEKULIC NOVI ALBUM!Dobila je sve one palce dole zbog vredjanja...

Izbrisano. Vala cura baš pretera ne znam koji joj je đavo...

hvala ti puno od srca!

Videla sam kakvu si frku digla na četu dozivajući kaizena :)))) Opusti se, admin i svi moderatori gledaju forum, dakle šta god prijavite vidimo pre ili posle. Kao da je bitno da li će definicija stajati dva minuta ili dva dana, svejedno se brzo skloni ako je za brisanje...

bicu dobra devojcica...xexexe:)))))

Ja se izvinjavam Kaizenu i ostalima zbog toga sto sam podigla frku.To je zato sto sam citala pravila sajta na brzinu.Gledacu da se to ne ponovi.:))))

Курде, не бриши олако, дефиниције су благо сајта! :Д
Znam koje su definicije i mislim da to ipak nije bilo za brisanje, iako su idiotske. Daš palac dole ako ti se ne dopada i kraj, nemojmo preterivati... Ja sam mu dala palac dole ne zato što je šovinistička nego zato što je glupa.
A zar nije i zanimljivo da znamo koliki je procenat šovinista u populaciji po oceni definicije?

A vicevi jesu za brisanje, koliko znam i kolko smo se dogovorili. Mislim, i ne morate, nikako ne insistiram, al gomila ljudi se smara kad ih vidi.
http://vukajlija.com/recnik/marija%20serifovic/23302
Овај је уједно и копија, има старија деф базирана на истом вицу.

Mislim da nije ipak nikog izvređala. Ja bih ostavila, neka bude i neka definicija koja ne pljuje Mariju Šerifović. Devojka se služila vaspitanim rečnikom i ironijom.
This is a free country!

Ostali modovi neka pogledaju, možda se neko i ne složi sa mnom.

Je l' tako da je mnogo lakse kritikovati nego prihvatiti kritiku?

Jedino zasto se moj komentar pojavio na ovom sajtu, takav kakav je, je zbog toga sto skup komentara za m.sh. (koja mi, uzgred, i nije simpaticna) veoma kvari utisak o celoj vasoj ideji.

Cilj sajta je prikupljnje konstruktivnih lokaknih duhovitosti ili javna pljuvacina i vredjanje?

Joj ,za to si posebno upravu ,izvini...