Moram nekom da se izjadam :((

1. hahahahahahahaha, pa tek u maju idem!
    ma slika je posljedica novogodišnjeg pijanstva, svi smo fini kad smo olešeni :D

2. gde ima jos vidrinih slika? il su to iste one sto su kacili na cet?

3. vidra je lijepa jer je bosanka, a vi samo hejtujte bosance.
    eto vam sada, eto.

4. Pre oko 2 sata:
    Radio sam epoksi pod u jednom Maxiju u Sarajevskoj. Završetak posla podrazumeva vađenje svega iz poslednje prostorije i rad iste sve ka vratima. Zbog toga sam morao da izvadim svoje stvari jer u suprotnom ne bih mogao da ih uzmem do sutra, cilj mi je bio da se presvučem kada završimo, ali napolju. Izlazili smo na službeni ulaz iliti izlaz. Kada se izađe tu su metalne stepenice koje vode: na gore ka parkingu i na dole ka klasičnom izlasku. Okačio sam stvari na te gelendere, ušao da završim posao i posle 10 minuta stvari nije bilo.
    1: Debela jakna.
    2: Cipele
    3: Farmerke
    4: Lična karta
    5: Ključ od stana
    6: Džemper
    7: Sat ručni na kojem ima posveta "Od mame, tate i seke za 22-i rođendan"
    8: Telefon http://cdn.theunlockr.com/wp-content/uploads/2013/06/Flash-Recovery-ZTE-Blade-3.jpg (ZTE Blade |||)
    9: Telefon https:http://www.itechnews.net/wp-content/uploads/2007/05/Sony-Ericsson-S500-1.jpg (Sony Ericsson S 500 i)....
    Taj sat je.... vredniji od svega nabrojanog, ali ne zbog cene već zbog posvete.

EDIT: 10: +120 evra
    EDIT: Bez lične karte ne mogu da idem u Bijeljinu, a nemam para da izvadim novu.

5. Mišković opet napolju?

6. BLZ, jesi li gologuz sada?

7. Nađi neđe bar šešir, čovječe!

8. BLZ, ostavi mi adresu u pvt, imam neke gaće i trenerke da ti poklonim.

9. mi zajebavamo, a čoveku nije lako, ja bi poludeo za takvim satom...

10. nadam se da si se bar izmirio s kevom. srecna nova...

11. Мислим да код 5. ставке треба да ставиш неку слику на којој су кева, ћале и сека.
    Остало је ок. +

12. Nije u redu što ga zezate. Posebno ti thilmo.

13. Ти си га питао да ли је гологузан и рекао да иде го по улици са шеширом. Ја сам дао конструктиван предлог.

14. Сланинаро је јеба' у Х6 на ћемовско поље, оставио упаљену музику па је оста' у ту недођију јер му се испразнио акумулатор.

15. To nije za jadanje kekekeke

16. moram da priznam da me baš rastužuje što su srbi zlikovci u novom šerloku, ne mogu da pređem preko toga ;(

17. Не сери, ајде појасни мало боље.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.