Moram nekom da se izjadam :((

1. Pre pola sata završio neko kodiranje za projekat, sa tri pauze od sat vremena, od 9 ujutru, saberi 15ak sati kodiranja. Što je ludo i nisam umoran nešto. Ležim u krevetu, čačkam telefon jer ne mogu da zaspim. Fakmi.

2. znam taj osecaj lukse, dan nesto radis, kuckas, ne spavas i po 20 sati, i onda nemoz da zaspits...a trebo bi da bi usto ujutru

3. postoji cak teorija da su tesla i umovi koji su dugo bili skoncentrisani na nesto, drzali svoj mozak aktivnim, malo spavali zato sto su izgubili potrebu za snom, navodno najvise energije mozak trosi kad spavas, a oni tu energiju isprazne budni

4. Ima podočnjake k'o Aca Lukas da nabacim do sutra, sad, kako da ustanem u 8, to već ne znam. :-D

5. Čačkaj dupe i jedi čips. Uspavljuje momentalno.

:)

6. jutros ugledao dobre cipele na izlogu i posle posla dođoh da ih uzmem kad ih neko već kupio, i to baš moj broj
    crko dabogda peder

7. Чекај, педер купио ципеле које се теби свиђају?

8. da thilmo
    i ja sam peder
    oš da ti popušim kurčinu?

9. Zaljubio sam se.

JEBEM TI BOGOVE I BOGOMAJKE, klinka mi je totalnu pomutila mozak.
    Slušam Dinu Mrlina MJESEČE STAN DA TE UPITAM KOG LJUBI DOK JA MAHNITAM i Bijelo Dugme DA TE BOGDO NE VOLIM.

PLAKAĆU! UPUCAJTE ME.

10. ubi me osmica
    jebeni umnjak sad našao da raste
    ne mogu ni normalno da jedem, boli komplet ta strana, umireemmmmmm

11. Skočimiše ako se i mala zaljubila boli te kurac, a ako nije onda jebiga

12. vule imaš li u fordu analgina?

13. kakav kurčev analgin? šta će mi to

14. skočko, jebote, svake dvije sedmice se zaljubljuješ
    opušteno, biće k'o i svaki put

15. daj vidro analgina, znam da imaš!

16. Ja bi ti dao

edit: nisam zati dosao nefo da kazem da mi je muka pojeo sam brat bratu jedno 25 jaja kuvanih

17. Mala Vidra
    skočko, jebote, svake dvije sedmice se zaljubljuješ

Kurac, sace i ona zaljubila.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.