Prijava

Bok, ja sam Teddy. Ja sam 7 godina. Nemam oči i krv posvuda moje lice. Ja sam mrtav. Ako ne postavljati to najmanje 12 slika ću doći u svoju kuću u ponoć, a ja ću sakriti pod krevet. Kada ste spavali, ubit ću te.

Ne vjerujete mi?

Slučaj 1: Patty Kopče dobio ovaj lanac e-pošte. Ona nije vjerovala u lančanih pisama. Pa, glup Patty. Spavala je kad joj je TV počeo titranje i isključivanje. Sada ona nije s nama više. Ha ha Patty, Ha ha! Vi ne želite biti poput Patty, zar ne?

Slučaj 2: George M. Simon mrzio lanac e-mailove, ali on nije htio umrijeti te noći. On je postavljati ga na 4 slika. Ne dovoljno dobro George. Sada, George je u komi. Ne znamo da li je ikada ćete probuditi. Ha ha George Ha ha! Sada, želite biti poput George?

Slučaj 3: Valarie Tyler dobio ovaj lanac e-pošte. Samo još jedan lanac pismo, ili tako mislila. Samo je imao sedam slike poslati. Pa, tu noć kad je bio vlasništvo tuš vidjela krvavi lik u ogledalu. Dobila je najveći strah u životu. Valarie nosi ožiljke za cijeli život.

Slučaj 4: Derek Minse bila pametna osoba. On je postavljati ga na 12 slika. Kasnije taj dan, on je pronašao 100 dolara račun na terenu. On je bio unaprijeđen u glavu upravitelja na svom poslu i njegova djevojka pristala udati za njega. Sada, on i njegova supruga žive sretno ikad poslije. Imaju dvije prekrasne djece.

Postavite ovo na najmanje 12 slika ili ćete se suočiti s posljedicama.

0 slike - Vi ćete umrijeti večeras!
1-6 slike - što će biti povrijeđen!
7-11 slika - što će dobiti najveći strah za svoj život!
12 i više godina - ti si siguran i da će imati dobru sreću!

Bok Teddy, ja sam Princess Ozana sa princessozanatv.
https://www.youtube.com/watch?v=sCIukFS6bpA

ova mala je nesto tipa na dopu sada
a pre verovatno na pecurkama

Hahaha ova ozana bi bila najomiljenija kod mene u ulici deca kad smo bili.

Ozana - kao deca smo se igrali.

krenuo malopre do centra da zavrsim nesto i sad u tramvaju sam. Ulazim i sedam iza neke dve devojke drugarice(poprilicno lepe) od kojih jedna prica na telefon. Slusalica mi u uvetu kao a ustvari slusam sta pricaju. Ova sto prica na telefon kaze ovako: "Njih dvoje su se samo simpatisali", misleci na ovu sto sedi ispred nje, a ova je pomno kao slusa jer zna da se o njoj radi i grize pomalo usnu i pipa je prstom. A mater ti jebem razmisljam u sebi nemam petsto dinara u dzepu..

sta ce ti pare da bi zapoceo komunikaciju.to ti je samo opravdanje da ih ne startujes, nemoj da lazes sebe.ima likova koji nemaju nikad ni nidar pa jebu ko ludi.devojkama nije do pica nego do kurcine.

⬆⬆⬆ dobro bi legla slika ispod ovog posta xD

Navukao sam konjuktivitis na levom oku, nisam verovao da to ovoliko iritira, nosim naočare za sunce i po mraku, gledaju me k'o da sam narkomančina, u kurac krasni.

Al' zato kad god izlazim iz sobe ili odakle bilo, iz prodavnice, vičem "i'll be back", imam oko k'o švarceneger, izbaciću i prst kad budem tonuo u neka govna, pošto lave nema skečččD

Imam jednog malog rodjaka, 3. razred, hoce da bude pop kad poraste. Mali vec poceo da se uvlaci popovima u bulju da ga prime u klan. I sad kad je neki veci svetac tipa Uskrsa on cita neku knjigu u crkvi umesto popa. Ima kao solo nastup 10ak minuta, ima malu mantijicu i krst zlatni na ledjima hahahha
I jednom tako dosao on sa roditeljima kod nas, roditelji ostali u dnevnoj sobi, a on dosao kod mene u sobu. Ja taman kupio novi komp, a stari je stajao na drugom kraju sobe, trebao sam sutra da ga nosim liku da prodam. I dok sam ja nesto gledao po netu, mali kao gleda TV. Sutra nosim liku komp, ukljuci on da vidi da li sve radi, kad ono fali jedna plocica rama od gigabajta.
I kad sam posle rekao kevi sta je mali urdio, kaze ona:''ma nije sigurno on, on hoce da bude pop''. Cale mi je isto to reko...

hahaha totalno zamišljam scenu

Mini pop u mantijici hakeriše po kućištu hahaha

taj mali pop sigurno ima bolju i guscu bradu od mene

Hahaha mali pog braću miri

februar je, a napolju 30 stepeni. :(((((((

папете са мном у школу ишао син од вероучитеља (није са мном у разреду ал јебига, био 2-3 године млађи) и звали смо га Сиса одувек, сад човек отишао на богословију оће да постане поп и ја се давим сваки пут кад помислим на њега, како ће он мученик да ради у парохији где га зову Отац Сиса