Moram nekom da se izjadam :((

1. Гори Книн. Опет. Запалила се касарна, пуца све већ пола дана, ломе се стакла на прозорима... Евакуисали људе у кругу од 5 километара, а на тој граници је село у ком ми је баба и још доста родбине. Млађи се спустили у град, а старци остали у селу. Капирам да ће проћи без било каквих жртава, али опет ми није свеједно.

2. Изби ме око, као да сам труње сипала у њ.

3. Цео дан за компом седим и једем. Какав седам јегера од живота.

4. Banovan bejah duži vremenski period. Dosada mi ušla u kosti. Dođoh sada sa namerom da me zabavite svojim intelektualnim humorističnim komentarima, vi me smoriste žešće, poželeo sam dumrem od smora.

5. Mojne, BeboPe, dumreš. Ov ti neće doći ni na sa'ranu kakvi su smorovi.

6. Ov ti neće doći ni na sa'ranu kakvi su smorovi.

Lololo tužno ali istinito.

7. Taman sam teo da se smuvam s nekim, a onda sam skonto da smo dalji rodjaci.

8. Koliko kolena dalji ? Ako je preko četr slobodno trsi.

9. Baba osobe s kojom želim da snošajim i moja baba polusestre.

10. A čim je to polu, i dva koljena dole, samo napred.

11. Da, al jebe me ipak što smo rodjaci...A ja se baš radovao snošajenju...Možda e dobro što sam otkrio na vreme, ko zna.

12. Možda e dobro što sam otkrio na vreme, ko zna

Naravno da je dobro, znaš ti kolko košta uklanjanje repa novorođenčetu.

13. Al nemate pojma koji trip jebeni, ono, dugo smo u šemi i sve super i onda odakle tvoji odakle moji i onda skontamo da smo rod. Jebote.

14. Ahahahahahaha
    Grujo, što se sprdačiš s tuđom mukom? Vi'š da ga stisla muka. :)))

15. Ahahahahahaha

Biliv mi, nije smešno. Dodje mi da svu kosu počupam kolko sam sjeban. Mislim da se barem dve-tri godine nisam ložio tako ni na koga.

16. A jes ga stisla muka, ko pas ježa.

17. Sad se nešto pitam, bebope...ako su nam babe sestre, šta onda mi padnemo? I jel se oduzima to sa kolenima ako su polusestre i koliko kolena manje to onda ispadne?

Mislem, ono, glupo mi da stvar propadne, baš smo se zgotivili i taj rad...

18. Ta krv je već polusmućkana, posle dva kolena, ta je više tuđa nego od babe tvoje. Tako to ide. SLobodno se pojebite onako SOČNO KRVNIČKI !

19. Опали ти то бутина, шта те боле, к'о да морате децу да правите па да се бојиш. Натури куртон или проспи семе по земљи и боле те рацку фазон.

20. Ma sve mi zbrkano, u glavi mi je haos. Misliću sutra. I moram da proučim to govno sa kolenima, ič mi nije jasno.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.