Moram nekom da se izjadam :((

1. Moji idu na matursku ex,sutra ujutru. Ja se posvadjao sa ćalom nešto i nije hteo da mi da kintu. Skenjan sam u pičku materinu. E,Maturska Ekskurzija. Šta ja propuštam jebem ti život...

2. Pa pomiri se sa ćaletom.

3. Pa ne moze da uplati nocas.

4. Ja na svoju nisam ni hteo da idem. Samo su mene starci terali, ali mi se baš nije želelo goniti sa stokom po četiri države za 7 dana. Jebeš to putovanje kad 3 i po dana provedeš po krcatim autobusima. Još ideš sa 500 ljudi. Nije to bilo za mene.
    Eto, da se i ja izjadam.

5. Ma pomirio sam se ja sad,ali uopšte pre par dana,kad je bila priča o ekskurziji,nešto sam zasrao,debil,šta ćeš.. I sad kurac. Kad znam šta ću sve propustiti,jbt...

6. Ma znam ja,sve to stoji,al' opet,tvoje društvo ,tvoje odeljenje,kaga boli kurac za vukljanje u busu,kad će svi ionako biti pijani. Znam kako bih se proveo,zato mi i jeste krivo...

7. Kod nas ove godine ide samo nekoliko, jer su nam tek u septembru rekli, a rate idu jos od aprila pa si morao doneti 150 evra za par dana. Gledacu da idem dogodine, na matursku.

8. Ко нас у школи нисмо ни имали матурску екскурзију, кога боли курац. Да буде среће, па да обиђеш сва та места у свом аранжману, са људима које сам бираш. Матурска екскурзија, биг дил.

9. brate, samo 4 reči... Uzmi pare, jebi kućke.

10. A imate i pravo..Burzume,ako mi veruješ to mi prvo palo na pamet kad sam bio siguran da neću ići,jest' da neam ideju kako ćemo se organizovati i sve,ali valjda ću do tad smisliti nešto,jer iskreno,ne ide mi se nešto preko oni šugavih agencija.. Lakše mnogo. Hvala vam. :)

11. Samo se opusti, nije kraj sveta, jebiga. :)

12. Znam,znam.. Kako to sve izgleda fino kad vi kažete. :)

13. Tacno je da se osecas k'o govno kad nesto propustis.
    Kad smisljam kako da zapocnem razgovor sa nekom ribom u autubusu 3 godine, dok ona ne izadje.

14. pa brate, sledeći put kad je vidiš ustani i reci joj baš to, zvuči kao solidan start i dodaj nešto tipa : i svaki put ostanem bez reči kad te vidim :D

15. Bih ja brate, da smo sami, ali me blam okolnih ociju.

16. Tacno je da se osecas k'o govno kad nesto propustis.
    Kad smisljam kako da zapocnem razgovor sa nekom ribom u autubusu 3 godine, dok ona ne izadje.

Meni prilaze u busu same :fakjea:

17. Onda pridješ na neki drugi način,neko obično pitanje,koje dalje vodi do nekog laganog flerta. Budi maštovit,siguran sam da ta riba to zaslužuje. :)

18. brate, onda izađi na njenoj stanici, zajebi prvi čas, i baci neku spiku i uzmi broj :P

19. Džela. Pa KaCi rasan! Meni prilaze čak i kad nisam u busu.

:Šmekerski zadovoljan:

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.