Moram nekom da se izjadam :((

1. Jesam majmun. Imao sam pola juna jul, avgust i septembar da spremim ispit krivicno pravo, a za sve to vreme naucio sam samo opsti deo, dok za posebni deo(druga knjiga od 350 strana) imam samo 1 dan. Upucacu se.

2. Ajde, de, ja sam naučio posebni dio za 1 dan, možeš i ti. Gora je muka što ja nisam spremio građansko i stvarno a i dalje jedem govna zato što mi je nevjerovatno mrsko. Al' izuzetno mrsko.

3. Stvar je u tome sto sam se zajebavao tri meseca. :) dao sve iz druge do juna a ostavio krivicno da prelezi leto. Sad cu za dupe da se ujedem.

4. Preklaću nekog. I uživaću u tome.

5. Што си бесан ?
    ЕДИТ : Баба ме прозива да сам се угојио - изгледа да ћу морати мало да станем са слаткишима.

6. Vi sektalike biste samo da koljete.

7. Реме
    Vi sektalike biste samo da koljete.

+милион, зато што је жива истина.

8. trebao sam da se probudim u pola 9, a evo sad je pola 11 -.- gad demn it

9. Uzeo mi je brat komp. Sad se cimam na ovome sranju.

10. trebao sam da se probudim u pola 9, a evo sad je pola 11 -.- gad demn it

И ти уместо да радиш шта си требао да радиш, правац на Вуку х)) Паметан избор лололо

Uzeo mi je brat komp. Sad se cimam na ovome sranju.

Направи контра-офанзиву х))

11. Nisam ucio za kontrolni iz engleskog.
    bandera u najavi

12. Зофе, да пробаш са афафафафа? х)) Шта учите сада?

13. Osecam se operisanim od kladjenja. Od 4 tekme ja masim 1-2.

14. Fonetska transkripcija. BLAAAAAAARGH

15. Брате, шта је то коју пичку материну? хД
    Опусти се, није кнокаут, биће прилике ;)

16. to je ono kad ti da reč kako se izgovara sa nekim čudnim slovima, a ti treba da pogodiš koja je, kaj ne?

17. Stavljam kafu na plin nestade plina, prebacim na elektricni crce grijac moze li se kava skuvat u mikrovalnoj ili sl.?

18. Filozofinjo
    Fonetska transkripcija. BLAAAAAAARGH

Транскрипција фтњ! То ми је омиљена ствар у енглеском. Благо вама кад то радите у средњој.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.