Крушевац. За детаљнију локацију пвт. Сврати слободно ако немаш паметнијег посла, али на свој ризик пошто је утврђено да сам манијак. За ово друго сам већ дао одговор, не бих да се понављам.
Javiću ti se kada budem dolazila tamo, ne smetaju meni manijaci, sličan se sličnom raduje. :) Moj komentar i nema mnogo veze sa onim što si napisao, htela sam samo i ja da se izjasnim o toj kompleksnoj temi..
edit: ona jedna još što je i vadičep nosila, s kratkom kosom, prepoznala me kad sam ušao rekla da se znamo, a laže, samo je tela da me iskoristi i uzme mi piće. jeste zajebane vi bosanke haha
pa, nije fizički bolja, al generalno jeste, a i kleptoman je, tako da nek bude ona
inače, jednom je ukrala visoku stolicu iz laze telečkog i trčala centrom s njom
Što se smeješ, zlo je ozbiljna, teška, opterećujuća stvar, naročito kad ga imaš u sebi, a svestan si toga. Zajebano. Vidiš šta čovek hoće da kaže. Doduše možda on ne razmišlja o tome, već zlo koje čini pravda floskulom da je nasilje nužno zlo, bez neke filozofske razrade, ne znam, ali bih to njegovo zlo mnogo više cenio kada bi bilo teoretski opravdano, neku pozadinu da ima jbm ga, a ne samo uvređenost mužjaka. Mada, i to jeste neko donekle respektabilno zlo, ali nekako škrto zasnovano, nagonski. Ne znam.
zasnovano na slabosti, pa ta konstrukcija 'nužno zlo' je samo pokušaj sebeobmanjivanja da si zapravo neki zajeban gari a u stvari si gadno frustrirana pička (figurativno)
edit: haha ovo je ispalo kao da je namenjeno tebi il nekom drugom, nije
Možda si lep, privlačan, šarmantan i to?
Sta ti to vredi, ako nemas neki Q ili X, nista od posla. Srecom te jos ima ovih devojaka po selima, inace ostadosmo suHi...;)
Javiću ti se kada budem dolazila tamo, ne smetaju meni manijaci, sličan se sličnom raduje. :) Moj komentar i nema mnogo veze sa onim što si napisao, htela sam samo i ja da se izjasnim o toj kompleksnoj temi..
Што не волим људе што пуше а не желе да купе јебене цигаре.
Купи једном цигаре смећо један ретардирани!
što ne volim ljude koji nemaju za 'ljeba i stalno prose
a imaju za cigare
mrš
Ђе си Видрице 100 година! Пожелио сам те.
eo me brate
đes ti?kako život?
Цвјетају ми руже почетком зиме :)
a imaju za cigare
mrš
+123
da nisi na nekim drogama?
Најтежа могућа лоло
hidro reci droogarici da mi dođe litru vina. kamata raste, dakle može i neka rakija izbosne!
Vidro, to im treba da lakše podnesu nemaštinu, nažalost.
hidro reci droogarici da mi dođe litru vina. kamata raste, dakle može i neka rakija izbosne!
ahhahahahahahahah da l' me zajebavaš?!
je l' ona plavuša kratke kose? :D
koja je bolja, onako po tvojoj procijeni :p
edit: ona jedna još što je i vadičep nosila, s kratkom kosom, prepoznala me kad sam ušao rekla da se znamo, a laže, samo je tela da me iskoristi i uzme mi piće. jeste zajebane vi bosanke haha
pa, nije fizički bolja, al generalno jeste, a i kleptoman je, tako da nek bude ona
inače, jednom je ukrala visoku stolicu iz laze telečkog i trčala centrom s njom
hahahahahahahhhahhhah, nemoj nadu da mi diraš, ona je nas 15 uvela na žurku :DD
Нужно зло. Лолчић.
Što se smeješ, zlo je ozbiljna, teška, opterećujuća stvar, naročito kad ga imaš u sebi, a svestan si toga. Zajebano. Vidiš šta čovek hoće da kaže. Doduše možda on ne razmišlja o tome, već zlo koje čini pravda floskulom da je nasilje nužno zlo, bez neke filozofske razrade, ne znam, ali bih to njegovo zlo mnogo više cenio kada bi bilo teoretski opravdano, neku pozadinu da ima jbm ga, a ne samo uvređenost mužjaka. Mada, i to jeste neko donekle respektabilno zlo, ali nekako škrto zasnovano, nagonski. Ne znam.
zasnovano na slabosti, pa ta konstrukcija 'nužno zlo' je samo pokušaj sebeobmanjivanja da si zapravo neki zajeban gari a u stvari si gadno frustrirana pička (figurativno)
edit: haha ovo je ispalo kao da je namenjeno tebi il nekom drugom, nije