Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ju, što si veštičava, hahahahaaaaa! Svaka čast! :)))
Moj dragi novembra bio u bolnici, polomila sam se ko ludakinja putujući u Vš svakog dana. Nažalost, "naplatila" sam uslugu sad, kad sam imala gripuljagu da nisam mogla da stojim...
E to, to ... i ja mu za svaku bolest postavljam dijagnozu jer su mi sve drugarice doktorke i med. sestre. I on veruje. Naravno, MOJA dijagnoza nikad nije beningna: mislim da sam mu i za bolan zub rekla da je moguć kancer usne duplje.
Ne mogu bre više i njega da ušuškavam- ko da imam troje dece a ne dvoje.
ma kakva penzija...ja ga bacim u paniku jer narednih dana kupujem samo čvarke, švargle, kavurme...uzme da jede i sve me gleda ispod oka....
e to mu je za kruškovaču!
Ne mogu bre više i njega da ušuškavam- ko da imam troje dece a ne dvoje.
fora je u tome što sam ja medicinska sestra, pa kad mu nakitim latinski, on samo blene...
Ja baš naprotiv-sve hrabrim i bodrim, šta će mi bolešljivko u kući? Ima još dana na ovome svetu, neću da ga ubivam u pojam pa da samo posle pričam o pritiscima i glavoboljama. Jok, sve je super, samo da smo svi u formi, da se tako duhovito izrazim :)))
Što ste zle. :) Ovom mom zub počeo da boli, a ja ne znam da li sad da ga tripujem zato što ste mi dale ideju ili da ćutim i da ga mazim :)
ja sam tu specijalan slučaj - bolujem maks tri dana godišnje, a i to prehodam, sam sebe se gadim kad sam bolestan...
gogo, dušo, ja ovog mog čeličim...znam ga kakav je...preživeće i infarkt, samo meni za inat....
Brus, da me ne banuješ ali ti imaš višak estrogena onda. :)))
Bukvalno, ali bukvalno ne znam ni jednog supruga svojih drugarica koji se ne prenemažu ako kinu više od dva puta dnevno. Odmah sumnjaju na grip ili bronhitis.
Voli te, kosmo, zato je tako izdržljiv :)))
moj muž prehoda grip...radi bolestan.
samo da izbegne moje dijagnoze.
vaspitala sam ja to, nano.
Nano bre, kakvo banovanje šta ti pada na pamet? Nema to veze sa estrogenom, nego u onoj mojoj Krajini se znalo ko je muško, a ko otvara kapiju :)
Tamo smeš da boluješ samo kad si mamuran, za sve drugo se pegla odelo :)
Lako je tebi kad si u struci. Gledam moju kumu i ona tako.
Samo kaže mužu: 'ajde Boga ti ... ja okrećem nepokretne pacijente i gledam amputacije a ti ne možeš ni čaj sebi da skuvaš.
I on se čovek svik'o, pa je sad malo manje razmažen od sapatnika mu.
Sad, i ja se trudim da primenim njenu mudrost ali ne možeš ti starog psa da učiš novim trikovima.
A ja sam željna da bar jedan grip odležim u krevetu. Ali skroz. Ne ono- 2 dana kuvanja čaja a treći dan: spala ti je temperatura na 38*, sad si ko nova.
mora da voli, gogo, da nije bilo mene da se sažalim, nikad se ne bi oženio...bog ga pogledao kad sam ja naišla!
Nema sad kuknjave, ko vam je kriv što se udajete za mlakonje.
da bre, trebala sam krajišnika da u'vatim...šta mi je trebao šumadinac....
*Црногорца!
Bruse, ja to da ti ne bi protumačio kao uvredu a ne kao zezanje. Od kud ti znaš da li sam ja agent provokator ili ne? :DDD
Kosmo, ja sam uvek pričala da je moj muž srećnik uz reči: pa koja bi ga htela da ja nisam naišla?
Naravno ja to ozbiljno a ljudi mislila da je šala.
Dok moja sestra nije jednog dana konstatovala: pa ti si ga htela; zašto misliš da i neka druga ne bi?
Od tad mudro ćutim pre drugima ali njemu svakodnevno ponavljam kakav je SREĆNIK. lolololo
Njenjemi- moj je Crnogorac? Da nije usvojen?
Ja mu samo blago kažem (uz izraz Meri Popins) :" Ti si sad u godinama kad ne treba da se igraš sa zdravljem; imaš mladu i lepu ženu, greota da propustiš sve to tako što nećeš da se paziš!"
I naravno, upali! :)))
Ajao Nano, da ti znaš koliko mnogo treba da bi se ja uvredioooo....