Moram nekom da se izjadam :((

1. @radjard
    hahah, zanimljiv metod, mada ja vecini drugara i dugujem, tako da to otpada...
    Nije toliko problem kes, vratice se to nekako, koliko je problem sto se bojim da cu ceo zivot tako da budem sjeban u tom krugu dug-kocka-nolajferizam i zavrsim kao oni matorci iz kladionice koje je bvdlga opisao.

2. pre 2 minuta
    Drug Raja _-_
    Uzmi jedan dan da živiš kao ostali ljudi koji
    su sve izgubili na kocki... ubrzo će te proći
    želja za istom

kakav je to dan? :D opisi? :D mislim da sam ih proziveo nekoliko stotina...

3. uh vala ti poroci jebeni vrebaju na svakom cosku, kad si mlad, da mu jebes mater. tero ja gracki bus ovde po belom svetu i upratim jednog matorog lika, stara skola, dzentlmen, bela sulja, maramce, sako, ali sve staro, iznoseno. kad ga kupim na stanici, on uvek baca pljugu. i tako se vozi sa mnom do zadnje stanice, zapali tamo jos jednu, pa natrag za grad... i tako, pusimo mi, i ja ga pitam koja mu to fora, i on kaze da tako ubija vreme dok ne poraste dzek pot u kazinu, inace ako udje ranije, pukne dok je jos mali. i tako svakog jebenog petka. jednom je kaze, dobio veliki dzek put u ranim subotnjim satima, ali je u ponedeljak popodne opet bio na nuli, bez da je izlazio iz kockarnice...
    ja sam jednom posao da kupim vozne karte za mene i par ortaka, do Bara, druga klasa, al za nas trojicu, fina kinta. i svratim na aparate, kao da odigram za sicu kao i uvek, medjutim povuce me da igram konacno na veci ulog i puknem skoro sve pare. taman da se istapiram, uleti mi 5 istih, pola iskockam, vratim lovu nekako, cista sreca. nikad vise! kladiona za sicu, to je sve...

4. Dobro nemoj samo jedan dan, uzmi celu nedelju.
    Živi onako kao što je Bvdgla opisao ;)

5. Lemaja dobra opcija, eo tebi predlog:
    m.youtube.com/watch?v=Naf_WiEb9Qs&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DNaf_WiEb9Qs
    :D

6. ne mož se klikne na ovo, al šta god da je - bra'o!

7. To e bilo oo:
    Choose Life - Trainspotting (1/12) Movie CLIP
    (1996) HD

8. Zevse, ti ocigledno znas sta ti je ciniti, nisi glup decko. Samo malo podstreka da nadjes. Nemoj da pricaju ovde "nije se izvuko" :)

9. Kad smo kod tog ruleta, cuo sam za jednu foru da ulozis duplo vise nego sto izgubis ali samo ulazes na boju, ides recimo 10 puta crno. I kad ti uleti povratis sve sto si izgubio do tad i plus pare sto si pobedio... Zanima me jel ovo funkcionise? Kao vrlo je mala verovatnoca da ce 10 puta zaredom biti ista boja.

10. Наравно да може. Рецимо, кренеш од 50е, па онда улажеш 100, 200, 400, 800, 1600, 3200, 6400, 12800, 25600. Нека је то, рецимо, 50000е. Кад добијеш, зарадиш 50е. Ако изгубиш, изгубиш 50000е. Вероватноћа да ћеш да изгубиш је око 1/1000, мало и већа због нуле. Проблем је у томе што може да се деси да изгубиш 7-8 пута и онда треба да стиснеш муда и да уложиш остатак пара. Иначе, тај новац можеш да ставиш у банку и да без икаквог ризика добијаш 200е месечно.

11. Aondasam počeooo dalutaaaaaaaaaam javiše neznam skiiiiiiiiiiiim.....

12. Nikad mi neće biti jasno šta ljudi vide dobro u kocki kada kostantno gube. Bem mu miša, dobiješ pozajmicu da vratiš dug a ti ostatak sjebeš u kocki jer ti je malo to što imaš. Pa gde izgubi osećaj za skromnost. Od pohlepe živce i pare izgubiš a to nije dobro. Otiđi, nađi posao pa vraćaj dugove na taj način. Kocka te uništava, brale i neće ti biti bolje. Ostane ti duševna bol, praznina u stanu i u džepu, ženu nemaš da te sasluša i podrži, dece nemaš da se raduju i trčkaraju u kući i da im čitaš pričice, beda si i sirotinja, pa ko će takvog da te pogleda ako se ne središ, niko. I dalje ćeš ostati niko i ništa i sve dublje ćeš tonuti. Grozan je to osećaj zar ne?

13. Nikad mi neće biti jasno šta ljudi vide dobro u kocki kada kostantno gube.

Isto što i u seksu. Skupiš kintu za izlaz, piće, garderobu, dobre cigarete i kvalitetne kondome. Obezbediš praznu gajbu, kupiš poklon, kaficu i neko mezence. Uložiš ogroman trud i muku da je obradiš kako treba, privedeš i odradiš. Posle pola sata imaš samo lepljiv kurac i dlake među zubima, a isto se osećaš kao i pre...

14. Gadna upala svega živoga. Levu ruku ne mogu da ispravim, jedva sam uspeo da sednem da kenjam jutros. Baš sam mu jeb'o kevu

15. Nikad mi neće biti jasno šta ljudi vide dobro u kocki...

Kao i kod ostalih bolesti zavisnosti: jako je dobar osećaj kada dobiješ, plus finansijska dobit. Druga je stvar što niko, podvlačim niko, nije pametno potrošio te novce koje je dobio.

16. Kao i kod ostalih bolesti zavisnosti: jako je dobar osećaj kada dobiješ

A što kažu da je dokazano da je u stvari najveći gas u zavisniku onaj osećaj kad gubi pa treba da se vadi?
    Pa teško da će pametno da potroši nešto što nije na pametan način stvorio. To ti je tako jbg.

17. Volela bih i ja da dobijem koju kintu na Bingu ili lotou, pa ne potrošim sve pare na listiće. Ima dosta bitnijih stvari kao što su najosnovnije životne namirnice, odeća i održavanje kuće i najvrednije od svega je moja porodica. A on nema ni to ili ne želi jer ga kocka vuče u provaliju. Ako hoće da se izvuče, mora da prvo nađe posao, ode kod psihologa i da se socijalizuje, sve ostalo će samo doći. Ovako samo propada još više a svestan je toga.

18. Jebiga, većini ne radi razum a neko treba dobro da ih udari da bi se osvestili.

19. Vucica, riznica mainstream klisea, paradigma zivota u kutiji.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.