pa vidiš, stručna literatura iz oblasti psihoanalize kaže da je gubljenje sitnica povezano sa podsvesnim osećajem nedostajanja nečega u životu - to te um tera da tražiš nešto :)
Асам се ја истриповао јутрос да је Ускрс, божеме прости. Каже онај на телевизору, каже данас је Васкрс, срећан Васкрс свима и то, ја реко е јебемти живот, Ускрс је, мене ћале и кева нису хтели ни да позову да ми честитају. Још се мислим што нисмо фарбали јаја...
Ne bi trebalo da je puno, ipak je to običan ključ.
Bio je jedan matori na banovom brdu, u mercedesovom kombiju, radio je te one touch lock za 700 kinti prošle godine, ne znam da li je još tamo.
700 динара да дам за кључ? убићу се
Vidro što i ti ne ukradeš nekome od svojih ukućana?
Изволи песму да ти се смири душа..
http://www.youtube.com/watch?v=rmOGzG-KDfE
užas. jebem ti ključeve, eto.
Kod nas Ubosni je taj ključ cener.
Sestra ih je posijala jedno 20 komada.
u, kul, možda i ovdje nađem negdje tak povoljno
jebote, gdje da nađem ključara sad
Niđe. Nedelja je -.-
i onda mi kažu da se stalno jadam
pa šta raditi u ovakvoj situaciji, dear god
Помери време двадесетак сати унапред, па иди да ти нарежу кључ.
nađi muško :)
Pa ništa, zaključaj se iznutra i sjedi, natrpaj deku u usta i oturi jaukat.
tako će i bit.
ps. bruce, not again! :D
pa vidiš, stručna literatura iz oblasti psihoanalize kaže da je gubljenje sitnica povezano sa podsvesnim osećajem nedostajanja nečega u životu - to te um tera da tražiš nešto :)
kontam da se tu govori o trijeznim ljudima, a ja sam 2 litre sangrije stukla za 3 sata :D
Opa, toneš u alkoholizam da kompenzuješ? :)
hahahaha
preeeeekini
neću više dolaziti na ovu temu, obećavam :D
(je l' mogu bar jednom sedmično? :D)
Sangrija i alkoholizam? To jednostavno ne može da ide zajedno.
Асам се ја истриповао јутрос да је Ускрс, божеме прости. Каже онај на телевизору, каже данас је Васкрс, срећан Васкрс свима и то, ја реко е јебемти живот, Ускрс је, мене ћале и кева нису хтели ни да позову да ми честитају. Још се мислим што нисмо фарбали јаја...
Kiša.
Jebena kiša.
Opet pada jebena kiša.