Moram nekom da se izjadam :((

1. Skočko nabavi onaj fen za skidanje farbe. Očistiš sa njim sve za 15 minuta.
    EDIT: Pospeš so po ledu jbte

2. Sipaš ključalu vodu u šerpu, ubaciš je u frižider, zatvoriš vrata i sedneš da odgledaš neki film.

3. Nato, 4 šerpe su u zamrzivaču i svakih 20 minuta ide nova, vrela voda. I tako evo već 2 jebena sata. :D

4. I dvije male plastične, čisto da popunim rupe :D

5. Možda to i nije led, nego mnogo debela cev :))

6. Što si zapeo sa tom solju! Posle treba i to da čisti, ali evo Paninaro je dao najkonstruktivniji predlog.

7. Ma sve sam uradio, upravo sam ga olupao čekićem.

Nije cijev, samo je mnogo debeo led, nisam ga čistio nikad xD

8. Прдни унутра и затвори поклопац.

9. Pa so se posle istopi u vodi, pokupiš krpom i milina. Jedino što bakar nastrada lolo

10. Fix dana Hjuston-Memfis 2 (Gasol ne igra, Hjuston dobio Minesotu proslu bez Hardena kojkurac) @ 1,80
    ....................................
    Detroit-Milwoki doh1 1,65 4,5
    Portland-NY doh 1,65 4,5
    UTAH-CIKAGO 2 1,5 jos jedan FIX

ziveli!

11. možda hoće da se izjada decxko jer ne igra gasol a hjuston dobio minesotu

12. Ajnštajne, kad so baciš na zaleđen led možeš samo stvoriti deblju ploču leda :D

13. Ogma decxko upravo to...Joooooj moj mi GAsol ne igra!

14. Očistio zamrzivač, isjekao piliće, popakovao u kese, turio u zamrzivač, sad me boli kičma.

Jebem ti piliće i ljeb.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.