Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Матори, па и ја сам јуче свима честитала. хихи :)
ma strašno :), kontam da će mi poruke namenjene za božić stići na bogojavljenje :)
Имам упалу мишића на ногама, једно раме ме убија кад радим склекове, ткао да не могу ништа да радим осим трбушњака. Ево одрадио сам 2 серије по 20, морам данас бар сто.
Kornelije, ako si počeo da treniraš i imaš upalu mišića ja mislim da to tako i treba da bude, uvijek bude tako kad počne da se trenira i treba da nastaviš kolko sam ja upućen, u suprotnom bol neće ni prestajat.
Znam, nego ja sam majmun, ne radim pre vežbanja zagrevanje.
Uu, to radi obavezno, bolje no da nedelju dana ne moš iz kuće ako istegneš zglob ili rame.
Sti bre normalan? Mora malo, spremiš zglobove, istegneš mišiće, em što nećeš sjebati ništa ako se dobro spremiš, em što ćeš lakše da radiš vežbe
Kad sam operisan, ajd, sutra ću sve komplet.
http://img46.imageshack.us/img46/5474/badnjevee.jpg
sutra četvrta godina zaredom kako bojkotujem pečenicu, neću da jedem iz principa, ja volim prasiće!!!
Žao mi psa boji se petardi sav se istraumirao od ovih praznika
Mrzim jebene dereticevske morone, danas zamalo da se pobijem sa retardom jer me je ubedjivao da je Deretic u pravu, mrtav ozbiljan. Doslo mi je da uzmem jebenu flasu i da ga udarim u glavu i onda rasporim a njegove ostatke bacim u Lepenicu. Jebeni retard.
Isti slucaj ovde, samo sto ja imam 2 komada, i hrcak jadan skace k'o nezrav.
trebao si. Jesu nenormalni...
Prijete mi neka djeca preko fejsbuka, oće da me biju. Dal' da oćutim il' da im odem u Beograd i da im polupam pičkicu na mrtvo ime toliko da se zamonaše nakon što izađu sa VMA?
idi, al samo ako ti plate putovanje. mojne o svom trošku,nisi lud toliko..valjda.
Na ivici sam. A za dobru šutku nie mi žao para, jebiga, žao mi samo da idem od kuće a Božić je, nema smisla...
Један врло познат човек са сајта ми комшија, а ја то тек сад сазнала кукала ми мајка лололо
rekli smo da ne pominjemo to javno izzi!
Један врло познат човек са сајта ми комшија
Nešto nije u redu sa ovom izjavom.
Ајао, шта ћу сад, коме сад да плачем на рамену? :( Ух :( Извињавам се, него сам много запрепаштена том информацијом, направила је прави мали бум у мом нолајферском животу, па реко да поделим са вама. Но нема везе. Ево друга тема да се јадам, гладна сам и само чекам да прође поноћ да узмем нешто мрсно. :/