Nemam jebenu motivaciju da treniram...Vec dva meseca treniram kao kurac.Treninge ispreskacem ponekad,nabaciJo sam kilazu,ima da se ubijem ko mace neko jadno...
Nemam jebenu motivaciju da treniram...Vec dva meseca treniram kao kurac.Treninge ispreskacem ponekad,nabaciJo sam kilazu,ima da se ubijem ko mace neko jadno...
Mrzim vozače autobusa.
Prezirem autoprevozne firme i kompanije.
Kenja mi se od jebenih taksista koji ne mogu da rade svoj posao kako treba, već još pokušavaju da te jebeno odžepare.
Ovim putem molim sve naučnike sveta da što pre izmisle i puste u masovnu proizvodnju mašinu za teleport. Ili bar portal pištolj. Hvala.
Ja ne znam šta im to privuče pažnju, ali bih volela da saznam i da sasečem to u korenu! Jebeni nemači pojma, tako želim da me zaobiđu! Izgleda sam glupa ili se samo tako češljam..
I da imam odakle mi, ja sam mrtva i sad me ne boli.. bla bla bla...
Lavando, ne radi se to tako, riknjavanje odjednom, to treba polako, lagano, da krcka pomalo u glavu i da kad zaboraviš na to odjednom ti sine "U jebote..."...
Isto kod mene u potpunosti.
Mrzim vozače autobusa.
Kenja mi se od jebenih taksista koji ne mogu da rade svoj posao kako treba, već još pokušavaju da te jebeno odžepare.
Ovim putem molim sve naučnike sveta da što pre izmisle i puste u masovnu proizvodnju mašinu za teleport. Ili bar portal pištolj. Hvala.
ЋАЛЕ МИ ВОЗИ БУС И РАДИ ЗА ЈЕДНУ ТАКВУ КОМПАНИЈУ ДЕЦХКО !!!
I šta ćemo sad?
Pray to god da ga ne sretnem dok sam u PMS-u.
Ja ne znam šta im to privuče pažnju, ali bih volela da saznam i da sasečem to u korenu! Jebeni nemači pojma, tako želim da me zaobiđu! Izgleda sam glupa ili se samo tako češljam..
I da imam odakle mi, ja sam mrtva i sad me ne boli.. bla bla bla...
Lavanda, totalno si u totalu. :)
Honey, jesi li dobro? :)
Pray to god da ga ne sretnem dok sam u PMS-u.
Ниједан ме пост у мом досадашњем вукајлијашком животу није овако узнемирио :О
Преј то год да је расположен ако га сретнеш док си у пмс-у
Totalno sam riknula juče još.. Pa sam sad kul!
Ma totalno kul! A vi kako ste?
+1
о.О
хД
Ja sednem u auto i teleportujem se iz mog sela u BG za samo dva sata udobne relaksacije - iz fotelje...
Meni se pokvarila teleport mašina iiiii eto još razloga za jadanje. Kakvi dani promašeni..
Lavando, ne radi se to tako, riknjavanje odjednom, to treba polako, lagano, da krcka pomalo u glavu i da kad zaboraviš na to odjednom ti sine "U jebote..."...
Ja sam super duper!
bogami, vrsan kandidat za najuznemirujući.
Ljudi moji, sve je to normalno i demokratski...
a tek demokratija me je oduvijek uznemirivala.
logično, kad je nužan demagog da je usmerava...