Moram nekom da se izjadam :((

1. Таминг, тајминг те јебе. Зато изгледа како изгледа. Немам сад живаца да пишем о томе, Мешја је исписао како јесте. А и слаба је вајда од тога, нико се не проналази и само пиче.

2. Da se mene pita, ja bih ukin'o ranking. Ili da se bira ranking po prosjeku.

3. Ni prosek ne govori ništa, imaš autora sa po 2-3 defke i jednom odabranom, koji ne pišu ništa i imaju dobar prosek.

4. Уфф, морам да се пожалим.. Уђем пре на форум и имам шта да видим, четворо ил петоро њих размодовано, одједном сам почео да се грчим, бацих се са столице и почех да кукам на сав глас, јер имао сам толике болове у курцу, да то није нормално..

5. Istina, Ahmede. :)

Ma ućerat mu, ja znam svoje, imam par ljudi koje volim da čitam i uživam ovdje u čitanju takvih autora. Samo eto ovo mi malo glupo, kad je već tu neka bar bude kako treba. No dobro...

6. Nisam Ahmed nego Mahmud, jebem vas.

7. Drastična razlika.

8. Jeste. To je k'o kad bih ja tebe zvao Šerlok.

9. Имам толико гадан проблем са комарцима да је прешло границу смешног. Мени барем. Јеботе, зову ме људи уместо да пале таблете раида. Сад на мору, пет минута без аутана, поп, једанаест уједа. Јебаше ми мајку. Чак и кад се намажем, траже места која сам пропустио уместо да крену на друштво поред мене. То срање ме прати цео живот, али јеботе, није нормално.

10. Ufati ih za uši i tresni od pod!

11. Ljudi danas prave 'leba na tone. Sto jes, jes .

12. Ахахахахахахахахаха има право хахахахахахахахахахахахаха

13. Šta te briga, uvek možeš da ga prebiješ :)

14. Fala pacove, baš si med.

15. Ja sam ljupko i miroljubivo biće Bruseeee! Drugi me teraju da budem Usurpadora! :P

ED: morala sam d'izbrišem sliku, baš me nervirala.

16. Im'o saobraćajku na 100 m od kuće, slup'o motor skroz, sjeb'o liku auto...
    Nepovređen ustao i dogurao motor do garaže...
    Ukupna šteta oko 500 jevreja!

17. Jebeš štetu, sve ćeš ti to laganini platiti.

18. Ma neka je samo živa glava!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.