U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Ne zna šta propušta :)
Ma ne, jesam voajerisao po forumu, samo nisam stekao utisak da ste vas dve baš toliko lude (a kad kažem da niste toliko lude, ne mislim ništa loše) da biste mogle da mi vratite moje izgubljeno ludilo. Mada jeste pomalo lude.
E, nekad čovek stvarno bude slep kod očiju... :)
Ajde Valdo, javi se , nećemo ti ništa! :))
Boli me glava..
A to nikako ne volem..
I povraca mi se..
Jeboga trening u sali, +1000 bilo, msm kad sam ja usao.. jbg..
Gogo, dokusuri ga, ja moram da spavam :)
Stvarno nije u redu da čovek izjavi tako nešto nastrano kao što je "Ja sam normalan" :)))
E onda baš neću :)
Pa nećemo baš toliko da se eksponiramo,Valdo mis'im ono.. :) Polako, sve langsam :)
ED: "Finish him" ! Oću Nato :))
Valdo, gotov si sade! Sad sam ćušnula orahovac pod kapu, a svi kažu da sam opasno agresivna kad popi'm. Mada, ja to nznm. Sa+ će vidimo! :))
Ja imam neki jak osecaj da su nat, kosmo i goga..
Onako devojke/zene carice.. onako ljucki..
Zasto ovo rekoh.. de znam..
Saleeee, pa ti si kanda neki deduktivan tip, ? :))
Jesmo vala, ne d'o Bog dobri da se sastanemo-ode kuća i imanje! Lumpovanje i tancovanje do zore! :))
Pa viš koliko je problem... Normal aber sicher :)
Edit: umal da napravim vic: Normal aber Sacher. Ahahah....
Pojasni taj izraz..
Ako valja tako biti :)
ajoj, ako ne legnem bacam peglu, sad cu ja
Pa mislim, mladi ser Sale, da ako bismo se Kosmo, Nata i ja sastale na lumperajki-bilo bi mLogo veselo i blesavo. Eto.
I pazi da ti ne ode u nos povraćka, Sale, oće da peče ko žeravica :))
Valdo, nisi normalan, ne boj se. Niko ovde nije-ne bismo se svi cimali ovde , na internetu da smo imalo zdrave pameti. Svi smo mi egomanijaci i egzibicionisti, al' fino upakovani-kao "Pišemo Definicije". Jes' malo manjana.Al' to znaš i sam.
Znam za nos, non stop mi to..
A ovaj deduktivan sta vec :)
Jooj, hvala ti. Ali egomanija i egzibicionizam su nekako sasvim normalne stvari, i na Vukajliji, a ludilo je mašta i život. Aj da ne smaram dalje, fala na podrškama i uteškama!
Sale, drago moje dete:http://bs.wikipedia.org/wiki/Dedukcija
Npr-Šerlok Holms je metodom dedukcije dolazio do fascinantnih zaključaka i rešavao slučajeve-znači , logičko rasuđivanje, posedovanje zdravorazumske pameti bez mnogo opijanja emocijama :)
Ne smaraš, Valdo, baš mi interesantno ovo tvoje izlaganje. :) Ozbiljno, baš mi fino. Nisam se nadala ovako živahnom razgovoru na Vuki večeras :)
Dedukcija?
Holms: Votsone pogledaj u zvezde nad nama i kazi mi sta ti to govori?
Votson: Vidim milione zvezda. Ukoliko neke od njih imaju planete to je sasvim dovoljan razlog da zakljucimo da postoji bar odredjen broj planeta kao sto je nasa. Ukoliko sa tolikim brojem planeta postoji procenat da ima planeta slicnih nasoj, ja slobodno mogu da zakljucim da postoji verovatnoca da na nekoj postoji i zivot...
Holms: Votsone ti si idiot. Zakljucak je da nam je neko ukrao sator
Ou hvala gogili, da budem ka' serlok nije mala stvar :)
nemoj se banovati...
HAHAHA carski bruce
hoće li kraj više ovom ljetu, mrzim ga, mrzim, mrzim...
toliko sam tužna i nervozna i konstantno nadrkana
ako uskoro ne zahladi kako treba ubiću se