Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Skenjan sam jebeno, poslednja godina srednje, nedostajaće mi odeljenje... Jes' da su slepci, al' slepčina sam i ja tako da se upotpunjujemo...
http://www.youtube.com/watch?v=PwQ12_xnfMg&NR=1
Kapiram, kreće škola i to. Teško je i to. Nastavnici bauci i to. Simpatija te ne primećuje i to. ALI AKO JEBENO VIDIM JOŠ NEKI POSTER ILI REAKCIJU ILI DEFINICIJU O 3. SEPTEMBRU, AUTORI, NAČI ČU VAS U GRADU!
Потпис. Не знам да ли ће ми недостајати, или ћу једва чекати да одем. Зависи. Неки ће ми страховито недостајати, други ништа.
Нећу јебати. :/
Ne kenjajte, skontaćete kasnije da vam puca kurac za tom skupinom debila.
Kapiram, kreće škola i to. Teško je i to. Nastavnici bauci i to. Simpatija te ne primećuje i to. ALI AKO JEBENO VIDIM JOŠ NEKI POSTER ILI REAKCIJU ILI DEFINICIJU O 3. SEPTEMBRU, AUTORI, NAČI ČU VAS U GRAD
Саћу искористим оба постера и реакције да кењам о 3. септембру, теби за љубав :Д
vise od 2 mjeseca se hranim onim sto sam skuvam sebi, nepovratno sam unistio organizam.
Боли ме глава. Много.
mnogo se vi žalite ljudi
http://www.dodaj.rs/f/S/pR/3EboZ2Qz/tumblrlvfyv0p7bq1qehntzo.jpg
Mes, je l' te boli samo u jednom delu ili?
HAHAHAHHHHAHAHAHHAHAHHHA
ma ti nisi normalan materem HAHHAHAHHHHHHA
Имам налете инспирације да подјебавам, а нисам дуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууго :)
НЕДЕЉКОООООООООО
ajde eclipse priznaj da i tebe nesto jebe, ne mogu svi biti sretni :D
ma samo ti
greota da inspiracija propadne :PP
Она има проблем да ми каже презиме Недељково. Али не зна како да испољи тај проблем. Помозте јој :Д
Eclipsa odlazi u noćni provod a vi samo nastavite sa podjebavanjima i pretostavkama da mene nešto jebe :PPP
ćaooos
:**
Neću moći da idem na aeromiting a tako bih voleo da vidim Mig.
Волео би да видиш мига?
jos nam guras pod nos da ides u provod, ajde.