Moram nekom da se izjadam :((

1. Skenjan sam jebeno, poslednja godina srednje, nedostajaće mi odeljenje... Jes' da su slepci, al' slepčina sam i ja tako da se upotpunjujemo...

2. Kapiram, kreće škola i to. Teško je i to. Nastavnici bauci i to. Simpatija te ne primećuje i to. ALI AKO JEBENO VIDIM JOŠ NEKI POSTER ILI REAKCIJU ILI DEFINICIJU O 3. SEPTEMBRU, AUTORI, NAČI ČU VAS U GRADU!

3. Skenjan sam jebeno, poslednja godina srednje, nedostajaće mi odeljenje... Jes' da su slepci, al' slepčina sam i ja tako da se upotpunjujemo...

Потпис. Не знам да ли ће ми недостајати, или ћу једва чекати да одем. Зависи. Неки ће ми страховито недостајати, други ништа.

Simpatija te ne primećuje i to.

Нећу јебати. :/

4. Ne kenjajte, skontaćete kasnije da vam puca kurac za tom skupinom debila.

5. SoulOfMySoul

Kapiram, kreće škola i to. Teško je i to. Nastavnici bauci i to. Simpatija te ne primećuje i to. ALI AKO JEBENO VIDIM JOŠ NEKI POSTER ILI REAKCIJU ILI DEFINICIJU O 3. SEPTEMBRU, AUTORI, NAČI ČU VAS U GRAD

Саћу искористим оба постера и реакције да кењам о 3. септембру, теби за љубав :Д

6. vise od 2 mjeseca se hranim onim sto sam skuvam sebi, nepovratno sam unistio organizam.

7. Боли ме глава. Много.

8. mnogo se vi žalite ljudi

9. Mes, je l' te boli samo u jednom delu ili?

10. HAHAHAHHHHAHAHAHHAHAHHHA
    ma ti nisi normalan materem HAHHAHAHHHHHHA

11. Имам налете инспирације да подјебавам, а нисам дуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууго :)
    НЕДЕЉКОООООООООО

12. ajde eclipse priznaj da i tebe nesto jebe, ne mogu svi biti sretni :D

13. ma samo ti
    greota da inspiracija propadne :PP

14. Она има проблем да ми каже презиме Недељково. Али не зна како да испољи тај проблем. Помозте јој :Д

15. Eclipsa odlazi u noćni provod a vi samo nastavite sa podjebavanjima i pretostavkama da mene nešto jebe :PPP
    ćaooos
    :**

16. Neću moći da idem na aeromiting a tako bih voleo da vidim Mig.

17. Волео би да видиш мига?

18. jos nam guras pod nos da ides u provod, ajde.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.