Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).
Skodin blog · 04. Septembar 2010.
Skenjan sam jebeno, poslednja godina srednje, nedostajaće mi odeljenje... Jes' da su slepci, al' slepčina sam i ja tako da se upotpunjujemo...
http://www.youtube.com/watch?v=PwQ12_xnfMg&NR=1
Kapiram, kreće škola i to. Teško je i to. Nastavnici bauci i to. Simpatija te ne primećuje i to. ALI AKO JEBENO VIDIM JOŠ NEKI POSTER ILI REAKCIJU ILI DEFINICIJU O 3. SEPTEMBRU, AUTORI, NAČI ČU VAS U GRADU!
Потпис. Не знам да ли ће ми недостајати, или ћу једва чекати да одем. Зависи. Неки ће ми страховито недостајати, други ништа.
Нећу јебати. :/
Ne kenjajte, skontaćete kasnije da vam puca kurac za tom skupinom debila.
Kapiram, kreće škola i to. Teško je i to. Nastavnici bauci i to. Simpatija te ne primećuje i to. ALI AKO JEBENO VIDIM JOŠ NEKI POSTER ILI REAKCIJU ILI DEFINICIJU O 3. SEPTEMBRU, AUTORI, NAČI ČU VAS U GRAD
Саћу искористим оба постера и реакције да кењам о 3. септембру, теби за љубав :Д
vise od 2 mjeseca se hranim onim sto sam skuvam sebi, nepovratno sam unistio organizam.
Боли ме глава. Много.
mnogo se vi žalite ljudi
http://www.dodaj.rs/f/S/pR/3EboZ2Qz/tumblrlvfyv0p7bq1qehntzo.jpg
Mes, je l' te boli samo u jednom delu ili?
HAHAHAHHHHAHAHAHHAHAHHHA
ma ti nisi normalan materem HAHHAHAHHHHHHA
Имам налете инспирације да подјебавам, а нисам дуууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууго :)
НЕДЕЉКОООООООООО
ajde eclipse priznaj da i tebe nesto jebe, ne mogu svi biti sretni :D
ma samo ti
greota da inspiracija propadne :PP
Она има проблем да ми каже презиме Недељково. Али не зна како да испољи тај проблем. Помозте јој :Д
Eclipsa odlazi u noćni provod a vi samo nastavite sa podjebavanjima i pretostavkama da mene nešto jebe :PPP
ćaooos
:**
Neću moći da idem na aeromiting a tako bih voleo da vidim Mig.
Волео би да видиш мига?
jos nam guras pod nos da ides u provod, ajde.