Moram nekom da se izjadam :((

1. Пресинг, кларитин и флонидан су исти курци

Значи, одсад коментатори могу да на утакмици користе појам "високи кларитин"?

2. Tokom cijele svadbe, jedna baba je gledala kako jedem.

3. Можда оће курчине. Јеси је пит'о "Ош курчине?"

4. z\bog jebenog vrata nisam išla gledati defile mladih oficira, to me najviše od svega boli

5. Dala na kraju 20 evra. Kaže imam iste ruke kao deda. Manita li naroda danas... Garant je deda nekad guzio pa je pukla nostalgija.

6. Стави омчу око врата и обеси се. Тако ћеш исправити врат и биће све у реду.

7. Ja pomislio meni reče :D

8. Ма Еклипси, убацио си се у међувремену.

9. Čini mi se da je poslušala tvoj savjet lololo

10. Klipso, svrati do mene da te malo izmasiram, ima da budeš ko nova.

11. Изгледа да није послушала савет или је преживела вешање, али ово друго је мало могуће.

12. Crk'o mi komp. :'(
    Sad sa telefona zavirujem ali ne smem često jer mi net jede kredit.

13. Pio sinoć Apatinsko 0.6 sa nekim metalcima. Ne znam gde mi je glava, bolje da sam tukao vinjak. Nikad više, otrov živi.

14. Apatinsko 0.6

Цугали другар и ја кад смо млатили пасуљ по сунцу, омлатили смо и Бога и оца, дало нам неку снагу онако хладно, али после било кисело у стомаку.

15. Апатинска пивара је пукла скроз. Иначе, информација од радника апатинске..пошто производња није могла да покрије потражњу, почели су да убацују неки прашак који вештачки изазива процес врења или чега већ, тако да вештачким путем скрате време потребно за прављење пива. Од тог прашкастог срања боли глава.

16. ошто производња није могла да покрије потражњу

Не сери да они имају тражњу? Мада, некако је и логично, углавном старији људи и физикалци пију Апатинско.

17. Па тражње је све мање и мање. Пре 4 године на југо-истоку Србије од 10 продатих пива 7 су била апатинске пиваре, данас на једну продату гајбу пива апатинске пиваре иде 10 гајби зајечарске, па ти види. Причам за југо-исток...али полако губе продају на целој територији Србије.

18. Па не прави Апатниска пивара само Апатинско. Праве и Јелен и Никшићко, ето ти потражње.

19. Ovo što kaže Bačje, imaju i Staropramen još pride.
    Ali koliko im se srozao kvalitet i nek puknu. Zaječarac i BIP su mnogo boljeg ukusa. Lav je isto govno al su oni u vlasništvu Carlsberga pa će teško da puknu.
    Zaječarca sad ima svuda po Srbiji a em je jeftiniji em je lepši. Ono u 2 litra flaši je lepše nego Jelen iz zidarca ili limenke.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.