HAHAHHAHAHHAH! Kakva glupost ovo za Kosmaj. Sad čitam, kaže videli su savršen krug gde je bio istopljen sneg. Dobro, kul, a niko nije imao telefon kod sebe da slika? Jaoooo božeee, pa Srbenda bi prvo uhvatila za telefon kad bi videla ovako nešto. Nemoj da se zavaravamo, čista glupost.
Jutros -25. U hladu. Pingvini padaju u nesvjest.
Toliko je hladno da se misli lede.
EDIT: Ovaj post je poslan u 7h. Toliko je hladno da je tek sad objavljen.
Nebitna, ovo je era Megatrenda, cak i oni koji su ponavljali ili jedva zavrsili srednju, zavrsavaju Megatrend ko iz picke i sa vezom se zaposljavaju u drzavnim sluzbama. U krajnjem slucaju se to moze dogoditi, tako da ja ne brinem za tebe :)
selenijum
Jebote, ja sam kontala sa je nebitna starija... :zbunjeni smajli:
Asam baba.
Ma nisi bre.. uskoro ću ja i biti starija, znaš kako život leti, fijuuuuuuuuuu
Stog Sena
Nebitna, ovo je era Megatrenda, cak i oni koji su ponavljali ili jedva zavrsili srednju, zavrsavaju Megatrend ko iz picke i sa vezom se zaposljavaju u drzavnim sluzbama. U krajnjem slucaju se to moze dogoditi, tako da ja ne brinem za tebe :)
Otkud meni pare za Megatrend, pa nije mi ćale Džajić, što b' se reklo
HAHAHHAHAHHAH! Kakva glupost ovo za Kosmaj. Sad čitam, kaže videli su savršen krug gde je bio istopljen sneg. Dobro, kul, a niko nije imao telefon kod sebe da slika? Jaoooo božeee, pa Srbenda bi prvo uhvatila za telefon kad bi videla ovako nešto. Nemoj da se zavaravamo, čista glupost.
Mlatoni piše da nema opcija da se slika. Nači neka viša sila stavila veto na ovekovečavanje nemilog događaja. lololo
AHAHHAHAHAHAH
Khm, khm...
http://vukajlija.com/safari/596761
Jutros -25. U hladu. Pingvini padaju u nesvjest.
Toliko je hladno da se misli lede.
EDIT: Ovaj post je poslan u 7h. Toliko je hladno da je tek sad objavljen.
Meni su jutros krenule suze kad sam izašla napolje, toliko je bilo hladno...
Nego.. ja sam danas dobila trećeg keca iz fizike. Popraviću ga nikad. Fakultet ću upisati nikad. Toliko.
Hoćeš da se udaješ?
Ma jok, završiću neki kurs za frizerku :D
Платио сам паркинг за возило са регистрацијом: "МОУУУЖЕ" :(
Promašio si šablon.
Pored registarske tablice, ja još imam šablon: "Imam rec od 4 slova" i "Bolje se udaj SasvimNebitna".
Asam baba.
Asam baba.
Asam baba.
Ma nisi bre.. uskoro ću ja i biti starija, znaš kako život leti, fijuuuuuuuuuu
Otkud meni pare za Megatrend, pa nije mi ćale Džajić, što b' se reklo
Na Megatrend ove godine bio besplatan upis! A i ista ti je skolarina ko na drzavnim fakultetima. A i ne gine ti to ako ne popravis ocene :)
pročitala sam cijelu ovu temu o inteligenciji..
bože, zašto?!
saosećam sa tobom...
Ко је срушио математирање.цом пред мој писмени да му јебем матер мало ја.
A koju oblast spremaš?
jako me smara ova ledena kiša