Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
I da lud si ko metak!!!
Zao mi je sto ti rusim sneska ali...
Dzabe si panduru dao pare. Mogao je da te optuzi za carinski prekrsaj, i voznju neregistrovanog auta. Cak i da ti naplate te kazne, bilo bi manje od 500 E. Ne bi imao osnova da te hapsi, eventualno zadrzavanje do 24h. Ovako si mu bez zapisnika, dao i 500E i auto da ga preproda.
I nisi maler. Ne radi se to tako...
a jebiga, jesam budala, nisam razmišlajo, mislo CG ko srbija, pasoš i vozdra. a fora svakog pustili na keca, uz svega par rečenica, a samo meni tražili kompletnu dokumentaciju, vozačku, saobraćajnu, osiguranje, pasoš, ma sve bre.
torazlu, nije bio samo jedan graničar, već njih trojica tada. štra da radim, usro sam se ko grlica
a u bre koji si curan ispao lolo, pa de se tako ide preko grane... sve ostalo je posledica panike i straha, to razumem. al dides preko grane sa fals tablicama, jbg, kolko si imo godina, tlines? i to da je bar neko inostranstvo :))))
Torazulu loše rušiš sneška. Matori to je krivično delo kapiraš? Da je vozio bez bilo kakvih tablica boleo bi ga kurac ako ima bilo kakav papir za auto,vozi stranca nema pravo plati kaznu i ćao ali onog trenutka kad nakačiš druge popušio si ga veruj mi!!!
Mile brate, 24 godinice, mlad i zelen još, mislo doživljaj zapaliti u cg svojim autom. i jeste bio doživljaj, bukvalno:)
Baš to!!! Znaš da nemaš roming vozikaš se po Srbiji i boli te patka dok prolazi. kad ne izvozao si ga za 700 evra oprostiš i doviđenja prijatno al preko grane nikako.
ralno, bolje bih prošao da sam vozio na francuske tablice sa svim legalnim papirmima, iako je bez reg. bio 2 godine i nije se vodio na moje ime, već na prethodnog vlasnika.
al ispao sam budala jebena, znam i sam već.
Manijače, pomešao si mi osećanja lolo Sa jedne strane mi je iskreno žao što ti se dogodilo to što se dogodilo, sa druge ti se divim na šmekerskoj smelosti poduhvata jer bih ja prvo k'o čiča neki jedino mislio o svemu šta može poći naopako, a sa treće ne mogu da verujem da si bio tako lakomislen.
Manijače moj brat od tetke tako funkcioniše godinama u Mladenovcu. Stim da je penzionisani Žandarm pa prolongira malo tj produži vreme. Kupuje strance i kradena kola svesno. 2-3 soma evra kaki oćeš i vozi se dok nenaleti na neku kontrolu baš baš jaku Beograđani ili šta znam. SUP ovde kod mene mislim da mora da proširi parking samo za njega. MIslim da su mu 6 auta već uzeli, i svi eno ih i sad na parkingu. x5 ukraden u Australiji jbt čak i što je najgore najduže ga vozio. TT nekog, Megana, S400 i boli ga kurac i da iscima veze da nema prijave i to. E sad dokle će ne znam moći, išao preko grane parputa uzme od burazera drugog kola jednom sam mu i ja čak davao i kulijana. Al ti si pobednik svakako. Idem sad da dogledam jebeni film. Uzdravlje.
Ma opusteno, prvi put je uvek jebeno...:)
Uvek se seti, da pandur ima zenu, decu, tastu, kredite i milion problema, da ga sef jebe, da mu je plata mala, i sva frka nestane, pocnes da zracis mirnocom, a on to oseti i zbuni se...
Mene su uhapsili panduri siptari u Presevu i optuzili me da radim sa kosovskim kriminalcima (zemljo otvori se!), pretili mi svim mogucim kaznama, ucenjivali, namestali i na kraju su morali da me puste.
Sustina je, ako radis nesto nelegalno budi svestan rizika i posledica i imaj spremnu varijantu, a sta ako?
Ti si takav auto vozio dva meseca, a realno samo da ga preteras od tacke A do tacke B bi trebao neko da ide ispred tebe i da proverava put, pa da budete u vezi motorolama ili mobilnim.
Al dobro, skupo si plaito iskustvo, drugi put ces da znas...:)
a jebiga Lukšo, 24 godine, s curom na more, svoj auto, sami nas dvoje...i tras, ko iz vedra neba, kraj, zatečen. šta drugo da radim osim da ponudim kintu? nit sam razmišljao o posledicama nuđenja mita il šta već, samo da se ne zaglavim tvorza, jer me uhvatili na keca i zapretili ne znam ni ja čim sve. sve se to dogodlio mislim za pola sta, ne možeš da rtazmišljašnoramlno, plus umoran od vožnje isve. jebeno
edit: boxreru, eh da iam veze s policijom il žandaramerijom, bolele bi me brige. ovako, goli sam kurac.
Ipak, kad saberem i oduzmem sve, divim ti se, to je jedna od onih istinskih Pišonja i Žuga priča koje ja baš i nemam. ;-) Jebiga, kad sam se rodio k'o cetrdesetogodišnjak ;-)
eo skoro šesta godina od toga, preboleo sam odavno,al ipak..ruke se osušile onom ko sad vozi mog CITREONA XM-A!PU
bar akumulator nov da sam mogo da vratim, vredeo 6000, i gume zadnje, nove novcijate, i oko 50 l nafte..sve propalo, ništa nisu dali da uzmem nazad
a mogu zamisliti situaciju...
Šta vi sad kenjate šta je trebao a šta nije?
Uradio je ono šta je mislio da je trebalo da uradi u tom trenutku i za njega je priča bila gotova tada i izvukao se na sreću bez prijave što mu je i bilo najvažnije. Naravno da on sada zna šta je trebao uraditi.
Meni je samo žao njega jer kako i sam piše - od svoje zarade je kupio taj auto.
ma Neško, plakao sam u sebi ceo dan posle toga, posle spavanja i kapiranja svega što mi se desilo il moglo da mi desi. nedobog nikom takav osećaj majkemi.
edit- laku noć drugari, pukle me emocije i neka sećanja na slavi kod ortaka malopre malo:)
Boxer, verovao ili ne pokusaj prelaska granice sa falsfikovanim pasosem je prekrsaj... Tek ako dokazu da si ga ti falsifikovao je krivicno delo.Ako je taj auto od kog su tablice bile bio njegov mislim da bi proslo kao prekrsaj, u zavisnosti od toga kakvu pricu isprica sudiji, s tim da bi mu mozda i taj auto oduzeli. Uostalom, tu u Mladenovcu pitaj Micu Brku on ti je enciklopedija za te stvari...
Како дошла тако прошла десила се ко да није. једна љубав добро дошла и заборав сад те крије. ОБРИШИ СЕ СУЗО САМА ДА ТЕ ВЕТАР НЕ РАЗЛИЈЕ ОБРИШИ СЕ СУЗО САМА ДОК НАС НЕКО ВИДО НИЈЕ ОБРИШИ СЕ СУЗО САМА ДА ТЕ ВЕТАР НЕ РАЗЛИЈЕ ОБРИШИ СЕ СУЗО САМА ДОК НАС НЕКО ВИДО НИЈЕ
čoek ubio krušnu mrvu u men