Moram nekom da se izjadam :((

1. Čoveče, pa ti si bio na žuraji sa Vlasuljarbom!

аххаха

2. Jamajčanine, pisao ja pre koju stranicu. Došla drugarica iz Amerike posle razmene studenata. Počela da kenja kako su Srbi netolerantna govna, kako se tamo svi poštuju. Verbalno sam je ošamario kada sam joj objasnio da je glupim amerima lakše shvatiti da je Rus, Arapin ili tako neko postavio bombu nego da je to posao iznutra. Kada mi je rekla da su nas '99 bombardovali zbog Bosne kulturno sam joj rekao da napusti učionicu i da mi se obrati sledeće godine kada pročita nešto o ratnim dešavanjima '90-'99...

3. Nek si mu slomio pizdu, puna podrška s moje strane. Dobro je što ga nisi više klepetao po faci jer neće feget moći da se pohvali kako je bio u pegli.

4. Све говна до говнета... Ја сам у неверици..

ЕДИТ: у неверици да такви људи постоје!

5. Verbalno sam je ošamario

To je najgore...

6. Kad bolje razmislim trebo si da mu nabiješ daljinski od tevea u dupe...

7. Vidi odmah dezinfikuj to sto te ujeo rakijom obavezno. Cim diras govna moz se inficiras.

8. Puna podrška Džamajki.

Она је проституција, а Депеш Мод је институција, Цеца је проституција а Депеш мојд је институција

Ahahaha

9. Pa ne mogu žensko udariti, mislim mogu ali nisam toliko govedo.

10. a brate sto se tolika havarija podigla oko tog koncerta i sto svi o tome toliko kokodacu matori,ko da se desava ne znam ni ja sta zasto ljudi nisu ko ja pa da praktikuju BOL U KURCU

11. Он ће мени да вређа Србију, нану ли му..

12. власуљар ладно има и бугарску верзију

13. Ево до сад нисам знао зашто су сви прогонили валсинарба :)

14. али да ти тако каже, и то на видовдан, невера

Она је проституција, а Депеш Мод је институција, Цеца је проституција а Депеш мојд је институција

ово је врх, почећу да користим ову конструкцију

15. Јамајчанин
    Он ће мени да вређа Србију, нану ли му..

Прљава бугарска металика!

16. Jamajko, LJEB TI NEPEČEN JEBEM, imaš pivo ako te kad vidim, toliko od mene na ovu tematiku ;-)

17. Asam se napijo kru ti jebem....

Ev sad sam kući došo, jedem kiflu i paštetu, 70 ljudi je rokalo a samo jedna tuča, SAMO JEDNA!
    15 ljudi izašlo napljoe al kad je Mrvica dreknuo MRŠ UNUTRA KOLJE VAM JEBEM I NEMOJ DA VIDIM SRANJA POBIĆU VAS svi ušli unutra i uzeli pivu i ćute, nema zajebancije sa Mrvicom kolje im jebem.

Prosto dominiram.

18. Jamajko, LJEB TI NEPEČEN JEBEM, imaš pivo ako te kad vidim, toliko od mene na ovu tematiku ;-)

Ono sa limunom lololo

19. Ono sa limunom lololo

Са боровницом и лиметом, бре! Лололо

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.