Prijava

Pa 'vako ljudi, ja mislim da je najbolje oružje Teslin bežični torpedo koje je najverovatnije izazvalo Veliku tungusku eksploziju 1908. Zvanična teorija je da je to izazvao meteor koji je pao u Sibir ali nema nikakvog kratera. Štaviše, tu se nalazi kupa. U nekoj emisiji su izvršili Teslin eksperiment sa koncentrisanjem nekih (valjda radio) talasa. Oni su se toliko sabili da su eksplodirali i napravili kupu na nekoj površini na kojoj su to uradili. Moje mišljenje je da je Tesla nešto sjeb'o i slučajno poslao talase u Sibir. Eksplozija je bila toliko jaka da se osetila i u Jeni (Nemačka). Fala Bogu pa je pustara (kilometri tajgi) pa niko nije poginuo. Da se to desilo u blizini nekog grada raznelo bi ga celog. Najbolje kad bi se naši ljudi setili toga i poslali tako nešto na Njujork.
To je po meni najjače oružje.
A šta vi mislite?

Промаја у комбинацији са кошавом,па у ладан зенба.

Pufnice, netačno.

Narodnjaci uništavaju samo one koji ih ne slušaju:))

U pravu si. Za one koji slusaju narodnjake verovatno neki metal. Ili rok, jer njima sve zvuci kao metal:)

Narodnjaci uništavaju samo one koji ih ne slušaju:))

tačno, ali delimično,uništavaju i ovu decu što sluša to sranje

Slazem se sa Strajom, ali ovde nazalost pricamo o ideji da ti prsne lobanja, a na taj nacin to nece biti dovoljno brzo sa ljudima koji ih slusaju.

Za one koji slusaju narodnjake verovatno neki metal. Ili rok, jer njima sve zvuci kao metal:)

Ne, i njih uništavaju narodnjaci... :)

Konačno interesantna tema ;)
Zavisi od toga šta se uništava. Ako treba uništiti čovečanstvo, najbolje je koristiti usavršene verzije postojećih virusa, kao na primer razviti kapljični hiv. Sa druge strane, ako treba istrebiti sav život, onda nema ništa bolje od antimaterijskih bombi koje će nastati kada budu našli način da uskladište antimateriju dobijenu u aksceleratoru čestica. Pri dodiru sa materijom, one se anuliraju oslobađajući ogromnu energiju u vidu x-zraka, po jednačini E=M*C^2.

@bluebird

mislio sam na unistenje manjih razmera, manjih od covecanstva kao npr. jedan grad ili zemlju...ova eksplozija sto sam opisao je dovoljan da raznese celu Srbiju...

Zemljotresi, izazvani, veštački, dirigovani.

Dobra palija, da iznadimaš nekog ko čo'jek! Još ako palija ima ekser....